Integrationsministerposten ska avskaffas

Ja, vi är nog många som vill att Erik Ullenhag avgår. Socialdemokraterna vill gå ett steg längre och avskaffa hela ministerposten.

Posten som sådan tillsattes av Socialdemokraterna 1996, då Leif ”Blomman” Blomberg utsågs till integrationsminister. Just det, samma parti som tänker avskaffa posten om man vinner valet 2014. Luciano Astudillo som lyfter förslaget anser att ministerposten bygger på att samhället erkänner olika etniciteter och att detta leder fram till rasism och diskriminering.

Att man ens har en dylik ministerpost visar väl bara att man inte har en fungerande integration?

Källa: SvD

8 thoughts on “Integrationsministerposten ska avskaffas

  1. Jättebra……..gräv ner all information och all sanning och uppriktighet…….varför informera de som subventionerar politikers projekt……om vad pengarna går till eller hur det som pågår kommer att påverka under de närmsta 50 åren…..

  2. Varför inte stänga Migrationsverket helt och hållet?
    Här skulle vi spara 400 MILJARDER varje år!
    Dom få normala immigranter som Sverige har i dag kan admistreras av Polisen utan större problem,
    Vänligen
    Janne

    • Ja och man hade fått pengar över både till försvaret
      och till att lyfta upp fattigpensionärerna till en skälig
      levnadsnivå.

  3. För en gångs skull har de rätt, det är ju en ”mission impossible” att integrera muslimer som för allt i världen inte vill bli integrerade de vill ju snarare integrera svenska folket till medeltiden.

  4. Vi ska inte ha integrationspolitik, vi ska ha assimileringspolitik. Assimilation är när invandrare anpassar sig till majoritetens kultur, språk, värderingar och ibland religion. Integration är när invandrare etablerar sig i det svenska samhället, och där DET SVENSKA SAMHÄLLET ANPASSAS EFTER DEN FÖRÄNDRING I BEFOLKNINGSSAMMANSÄTTNINGEN SOM INVANDRINGEN INNEBÄR.

    Frågor på det?

  5. Eftersom det är en meninglös post, så var ska man placera den totalt meningslöse Myten Ullentott nästa gång då? Landshövding någonstans förmodligen…

    • Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
      Gruvmor skriver:

      Åh den där lille plutten, man skulle sakna honom… han kan väl få sitta kvar men regimen bör ge honom en ny titel, till exempel myt- förlåt! _tyg_vävare*. Han har ju redan gedigen erfarenhet. Det vore väl synd att kasta bort en sådan förmåga!

      * Hänvisar till H. C. Andersens saga om Kejsarens nya kläder.

KommenteraAvbryt svar