Liten baby misshandlad till döds – pappan misstänkt

FLEN. Pappan, en man i 30-årsåldern från Flen, misstänks för att ha misshandlat sin tre veckor gamla dotter så svårt att hon senare avled på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Stockholm. – Mannen nekar till anklagelserna, säger försvarsadvokat Torbjörn Lundin.

Pappan greps under helgen och är på sannolika skäl misstänkt för mord, dråp eller vållande till annans död. Mannen har häktats och åtal ska vara väckt inom fyra veckor. Åklagaren anser att det finns tydliga bevis mot mannen, vilket bekräftas av polisen.

 – Vi bedömer bevisläget som väldigt gott, säger Fredrik Wallén, presstaleman för polisen i Sörmland.

-Pettersson tvivlar inte på att alla människor älskar sina barn men mannen är definitivt inte från Flen som ljugmedia påstår. Han kommer från en plats betydligt längre bort, är en 31-årig muslim och heter Mohamed el Fahem.

4 thoughts on “Liten baby misshandlad till döds – pappan misstänkt

  1. Enligt vad jag har läst så blev pappan besviken för att det var en flicka så därför har han misshandlat den lilla tösen sen hon föddes. Det finns inte ord för att beskriva vad jag tycker om aset som misshandlade babyn, men nu är det fanimej dags att sätta ner foten och förhindra att sådana här svin kommer innanför detta lands gränser, kosta vad det kosta vill!
    Inför en 0-tolerans mot islam omgående!

  2. Är det möjligen en avart av deras många kusingiften genom tiderna? Eller var det fel kön på det stackars barnet. Men med tanke på vilket inrutat liv de föds till, så har väl den tre veckor gamla flickan, fått det bättre än att växa upp till slav under de skäggiga männens galna idéer.

KommenteraAvbryt svar