Kriminaliteten som följer med zigenarna är ett mega-problem

De första 11 månaderna i år grep Oslopolisen 1.054 rumänska medborgare. Det är en fördubbling från förra året.

– Något måste göras. Vi kan inte ha det så här, säger ställföreträdande polischef Roger Andresen.

Andresen kan inte säga exakt hur mycket av den rumänska brottslighet zigenarna står för eftersom polisen gör statistik baserad på medborgarskap, inte etnicitet.

Ställföreträdande polischef Roger Andresen i Oslo tror att det är uteslutet med en sommar till med staden full av hemlösa rumäner.

– Olika grupper blandas och lever tillsammans. Det är inte så att en tiggare är en tiggare eller en ficktjuv en ficktjuv. En person kan vara en tiggare en dag, sälja tidskrifter en annan dag och vara ficktjuv den tredje säger Andersen.

Vi säger inte att alla romer är kriminella, men vi vet att det följer mycket brottslighet med dem. Rumänerna toppar arresteringsstatistiken för utländska medborgare klart. Det är alla former av tillgreppsbrott: snatteri, inbrott, fickstölder. Brott begångna av rumäner är ett mega problem som kräver en orimligt stor andel av polisens resurser, säger Andresen.

Aftenposten 

7 thoughts on “Kriminaliteten som följer med zigenarna är ett mega-problem

 1. […] -Pettersson undrar hur romerna bedriver sin näringsverksamhet, som Aktiebolag eller enskild firma? Har de F-skattsedel? Hur mycket skatt betalar de? Hur mycket stjäl romerna på sina turnéer? Eller är Swedin så jävla dum att han tror att de bara tigger? Oslopolisen är lite ärligare, de säger rent ut att brott begångna av zigenare är ett mega-problem som kräver en orimligt stor andel av polisens resurser. Läs HÄR.  […]

 2. Det man idag upptäcker,fick vi som barn oss till del…. för över 60 år sedan !!
  När zigenarna kom till byn,var det dags att låsa väl om sig…

 3. Du svarte zigenare som stal mina höns…….Ja den
  texten till en melodi fanns redan innan ordet rassist
  var uppfunnit. Med andra ord ett folkslag som genom
  tusentals år levt på att stjäla, och om möjligt utföra
  lite lågkvalificerade jobb är svåra att ändra på, ty dom
  har det i blodet. Men om zigenare vill bli betraktade som
  vilket folkslag som helst, så är deras biljett till det att börja
  bete sig som andra folkslag, jobba och fast boende, ett boende
  som dom förtjänar via arbete!

  • Hej tony, jag är själv Romer och de du kommenterar, håller jag fullt med om. Det finns olika slags Romer men olika kulturer, de flesta mest ociviliserade grupperna, är de invandrare som kom till sverige början på 90 talet. De har en egen mentalitet och kultur som inte passar in i samhället. Våra föräldrar som invandrade på 60-70 talet är dem som utbildade sig och jobb. Vi unga är dem som föddes här i Sverige och som skäms över de andra grupper som begår brottslighet därför att vi dras över en kant. Mvh Michelle

Kommentera