Pettersson fick ett samtal från SN

Idag fick Pettersson ett samtal från Roger Sundberg, kriminalreporter på Södermanlands Nyheter. Samtalet blev kort, jag svarade endast att det är upp till läsarna att bedöma innehållet i bloggen. Roger frågade hur jag kunde påstå att vår blogg inte är främlingsfientlig  och nämnde bilden med en liten muslimhjärna HÄR. Jag mindes den inte vid Rogers fråga men letade upp den och mejlade honom…

Hej Roger.

Tack för ditt samtal nyss då du frågade om någon muslimhjärna som var mindre än andras, jag mindes den inte då men har hittat bilden nu. Återge den gärna men glöm inte den vidhängande texten.

I övrigt tycker jag läsarna ska bedöma om bloggen är bra eller dålig liksom läsarna får avgöra om de vill läsa SN eller något annat.

Du frågade om jag tycker Petterssons blogg är främlingsfientlig och det avvisar jag bestämt, läs i bloggens huvud ”Om bloggen”.

Dessutom undrar jag om SN jämställer främlingsfientlighet med offentliga samtal om invandringspolitiken?

På vilket sätt bidrar SN till att lokala invandringsfrågor fritt kan debatteras i den egna tidningen eller är SN:s åsikt att bara tidningen själv ska komma till tals, med egna vinklade reportage?

Bidrar inte SN till främlingsfientlighet genom att undanhålla fakta som skulle kunna ge en objektiv bild av asylboendet på Jollen eller problemen i Brandkärr osv.?

Till sist vill jag önska dig en trevlig helg och hoppas att du gör ett sakligt och objektivt reportage om Petterssons blogg, det förtjänar SN:s läsare. Dessutom vill jag passa på att tacka för reklamen, det är val om knappt två år och väljarna har rätt att få veta sanningen om tillståndet i riket och de är kloka nog att skilja det ena från det andra.

Med vänlig hälsning, Pettersson

Petterssonsblogg.se

11 thoughts on “Pettersson fick ett samtal från SN

 1. Det är tragiskt o se hur blinda ni är. Ni förnekar ständigt att ni är rasister eller främlingsfientliga. Eller att ni är nazister.

  Ni har hundratals inlägg o tusentals kommentarer som bevisar detta. Så hur kan ni ljuga rakt ut i ansiktet på folk?

 2. Det var bl a för den där urusla Sundberg som jag sa upp SN. Värre propagandaorgan för mångkulturen får man leta efter. Det enda tidningen duger till är att tända i pannan.

  Tack Pettersson för att du orkar hålla fanan högt. Gammelmedia ska sakta rökas ut tills de börjar rapportera objektivt om massinvandringen och ALLA dess konsekvenser. Du är en fyrbåk i mörkret, Pettersson.

  Och kommer inte gammelmedia att göra det så dör de sotdöden. Inte mig emot. Det är mycket prestige som står på spel nu när de målat in sig så hårt i hörnet och slår blint och vilt mot all kritik som givetvis måste benämnas främlingsfientlig.

 3. Pettersson tackar SN för reklamen. Ju fler som får veta att Petterssons finns, ju fler får ta del av den verklighet SN ratar.
  SN kanske vill fråga sig själva och komman besökare på Petterssons om vem som förmedlar verklighetsbilden bäst.
  Eftersom jag bott i Brandkärr kan jag konstatera att SN ligger en bit efter när det gäller att beskriva området och områdets invånare på ett korrekt sätt. Därmed inte sagt att allt i Brandkärr är uselt, men för en seriös tidning skulle det finnas mycket att berätta och redovisa för det allt färre läsarna.

  Denna artikel säger ganska mycket om hyckleriet på SN:s redaktion.
  http://petterssonsblogg.se/2012/10/29/dar-journalister-bor/

 4. Av engagemanget för muslimhjärnor att döma skulle Roger Sundberg, (SN:s egen “Rosa Pantern”), lika hjärna kunna heta Ali1948?

  Alla ”tummen ner” i kommentarsfältet under artikeln har satt djupa sår i pseudonymens reptilhjärna, som nu maniskt och tvångsmässigt avslöjar sig själv 😉

 5. Tacka och ta emot denna gratisreklam.Precis som avpixlat fick av Aftonbladet deras servrar håller ju på att paja av alla nya läsare. Fler röster till SD:

 6. Lokaltidningen SNcuren verkar ha ett öga på dig Pettersson.

  Har du nån aning om vad det kan röra sig om ? Vet ju att du kan röra till välsmakande husmanskost i grytorna på vedspisen .

  Men röra till det för lokaltidningen SNcuren kan jag inte tänka mig att du har haft anledning till. Det sköter de ju själva om så bra.

  Trevlig helg.

 7. Pettersson:
  Om jag uppfattar det hela rätt,tycks man på SN vara sura på dig !!
  Det som förbryllar en aning är,hur denne Sundborg bland alla dina 1000-tals inlägg,kan finna en muslimsk minihjärna,av allt som mest intressant !
  Det sista inte minst med tanke på ditt fotomaterial och klara fakta kring ett av bygdens största problem….Jollen.
  Men detta tycks var av sekundär betydelse för honom och hans blaska.

 8. Nu börjar det att bli livat eller är det först nu som er skittidning vaknar och inser att timman är slagen och att dom snart är ett minne blott.

  Ha det gott Pettersson Du är bäst. Jag är så himla glad att jag hittade Dig 🙂

Kommentera