En hälsning från Australien

Vår redaktör Olli Rein befinner sig sedan en tid tillbaka på resa till ”down under”. Den 4 december befann han sig i Australien kan jag läsa på vykortet han skickade som hälsning till oss alla.

-Pettersson har lite svårt att bedöma om vykortet föreställer Olli eller en saltvattenkrokodil för båda är vassa i käften…

Krokodil

4 thoughts on “En hälsning från Australien

  1. Olligator, det var ett fyndigt namn. Du skulle nog kunna bli redaktör på Petterssons med de talangerna. Skriv till Pettersson under ”Om bloggen” och begär att få göra ett gästinlägg till att börja med.

    • Allemand, det där var inte snällt sagt. Så illa ser väl inte Pettersson ändå! Krokodilväska har jag aldrig fått råd med. Inte heller med krokodilarmband till klockan, men väl ödleskinn under en följd av år då det var mjukt och skönt att ha på armen. Men det var inte ens hälften så dyrt som krokodil. Numera vet jag inte vad jag har, men gissar på kalvskinn från Oxelösund. Köpte armbandet vid ett av de numera sällsynta besöken i vår grannkommun, under sommaren 2011, så det betraktar jag som nyss köpt. Att jag kan handla i Oxelösund ibland, skriver jag bara för att glädja Pettersson.

Kommentera