Afrikansk invandrad muslim röstar på SD

Mardrömmen för journalister, pk-politiker och TV-soffornas proffstyckare har besannats.

Sainabou Keita är vad man kalla en mångkulturell dröm. Svart kvinna, född i London, uppväxt i afrikanska Gambia, muslim och invandrad till Sverige. Kan det bli bättre, sitter nog pk-politikerna, journalisterna och proffstyckare och säger?

Svaret är nej, för Sainabou Keita röstar på Sverigedemokraterna och erkänner att flera av hennes invandrarvänner gör detsamma.

Sainabou är troende muslim, men anser att de skolor som vill fira skolavslutningen i kyrkan självklart ska göra det. Hon anser också att man som invandrare ska acceptera att man flyttat till Sverige och därmed måste anpassa sig till landet och inte tvärtom. Att det är viktigt att man i Sverige värnar sina traditioner, anser hon som självklart och att hon aldrig under sina år i Sverige utsatts för rasism.

Jag kan riktigt se hur svettpärlorna glänser i pannan på journalisterna. Hur ska de nu tackla SD och ”de typiska SD-väljarna” som man envist påstår är unga, vita, arga och outbildade män?
Jag kan riktigt se hur de politiska motståndarna sätter fredagsgroggen i halsen, för nu tvingas de skriva om sina tal där SD:s väljare utmålas som rasister och t.o.m. nazister.
Vad proffstyckarna ska sitta i TV-sofforna och debattera, när det nu visar sig att deras argument slagits sönder återstår att se.

Verkligheten verkar ha kommit ikapp de politiskt korrekta.

sainabo_text
Klicka för större bild.

PS
Observera att artikeln inte är publicerad i SD-Kuriren eller Dispatch International, utan i webbtidningen Mitt Gävle.

7 thoughts on “Afrikansk invandrad muslim röstar på SD

 1. hon vill ha en gratis biljett hem hahha det är det enda förklaringen hon har töttnat på Sverige å har inte råd att åka hem

 2. Det finns säkert fler invandrare som tycker som hon,
  men det är dåraktiga Svenska politiker som har bestämt
  sig för att inte Ställa krav och sätta gränser, det ärt inte
  invandrarnas fel att vi har värdens mest dumsnälla ledare!

 3. Du kanske ska läsa artikeln om att fira i skolan. Alla muslimska barn skulle dit, men ett antal av de kristna avstod från att fira i skolan. ändock är det muslimerna som får ta smällen. Det blir lite väl löjligt när allt skylls på muslimer. Man förlorara en hel del trovärdighet, särskild när all fakta klart och tydligt visar på att muslimerna och invandrarna inte är de som försvårar firande i kyrkor.

  • Men blir det inte så,när en diktator och hans marionetter i 7-klövern,bestämmer hur svensk press/Tv ska indoktrinera egna folket ?? När man påtvingar landets urinvånare,en främmande kultur och avskaffar landets egna traditioner ?? Känner du dig själv hemma i ”nya Sverige” ?

 4. Så härligt att läsa, och speciellt eftersom det är publicerat i en ”vanlig” tidning. Lite orolig för henne blir man dock, om man tänker på hur det gick för Issa Issa.

Kommentera