Västvärlden blir dummare för varje dag

Pettersson har lånat nedanstående från Dispatch International

De styrande är blinda för konsekvenserna av invandringen från låg-IQ-länder.

Västvärldens politiker är i full gång med att förstöra sina egna demokratier och välfärdsstater. Genom den massiva invandringen av människor med betydligt lägre IQ rasar våra länder i rask takt ner mot den gräns där demokratin inte längre går att upprätthålla – ett genomsnittligt nationellt IQ under 90.

Skillnaderna i fertilitet och den massiva invandringen av lågintelligenta från syd till nord förklarar varför Europa och USA blir dummare för varje dag som går. Dessvärre förstår de tongivande politikerna och akademikerna inte orsaken och inser inte vilka katastrofala konsekvenser denna demografiska förvandling kommer att få.

Det är inte svårt att förklara hur de moderna demokratiska välfärdsstaterna uppstod eller varför välfärden och invandringen kan förstöra dem genom att göra världen dummare.

Ett par färska vetenskapliga rapporter har visat hur kalla vintrar eliminerade de svaga, dumma och skröpliga migranterna från den mänskliga genpoolen när människan i förhistorisk tid lämnade Afrika och vandrade norrut. Enligt den brittiske forskaren Richard Lynn har migranter med låg IQ en tendens att glömma att spara mat till vintern, ordna varma kläder och en bostad som skyddar dem mot kylan. Därför försvann de lågintelligenta efterhand, medan de intelligenta klarade sig bra i det kalla klimatet. Denna urskillningsprocess ligger bakom de intelligensskillnader vi ser i dag – med en genomsnittlig botten-IQ i Afrika på 70 och en topp-IQ på 105 i de nordasiatiska länderna.

Fortsättning HÄR    IQ Tabell

Den genomsnittliga danska intelligensen låg på IQ 98 på 1960-talet, vilket fick viktiga effekter. Eftersom intelligenskvoten till 60-80 procent är ärftlig kunde danska skolbarn konkurrera med de bästa i världen. IQ är tätt knutet till BNP, som är det ekonomiska måttet för ett lands relativa internationella placering, och som en följd av sitt genomsnittligt höga IQ blomstrade Danmark och blev ett av de rikaste länderna i världen – trots avsaknaden av naturresurser.

7 thoughts on “Västvärlden blir dummare för varje dag

  1. Ja, undernäring under de år som hjärnan utvecklas som mest gör att den fungerar sämre i framtiden. Jag är ingen expert och kan inga siffror. Tänker ej heller doktorera som du föreslog.

    IQ efter partitillhörighet tror jag inte på och varför just miljöpartister?
    En som jag beundrar är Maria Wetterstrand som var väldigt skärpt som partiledare.

  2. Lisa:
    Skulle innebära enl.din tes,att undernärda barn som vuxna,automatiskt skulle innebära lägre IQ !
    Varifrån kommer då de dryga 8 % Miljöpartister,som finns i Sverige..Har dessa också som barn varit undernärda,eller påverkar även grönsaker och avståndstagande från kött,för ett negativt framtida IQ ?
    Möjligen skulle du söka doktorera i ämnet !

  3. Stenbock och Tony får gärna diskutera jobb:

    Men läs Pettersson inlägg en gång till så får ni se att den handlar om människors intelligens och att västvärlden är på väg att bli dummare på grund av invandringen och att det i sin tur kommer att påverka demokratiska välfärdsstater.

    Vilket jag betvivlar.

    Intelligens är ärftligt, men man får också tänka på att många barn i Somalia inte får den näring som en växande hjärna behöver för att fungera maximalt. Så barn som föds av somaliska föräldrar i Sverige har bättre förutsättningar.

  4. Lisa:
    Vad skall en somalisk analfabet anställas som i Sverige ??
    Vilka arbetsgivare anställer en som inte kan räkna och skriva ??
    Slutligen varför tvingas svensk ungdom,söka sig till grannländer som Norge och Danmark,för att få en utkomst man kan leva av ??

  5. De kanske inte behöver anställas på just högteknologiska företag.

    Att inte kunna läsa och skriva beror för det mesta på att man av någon anledning inte fått lära sig det och inte på bristande intelligens.

    Och det var ju människors intelligens som Petterssons inlägg handlade om och som jag besvarade.Du har glidit in på andra saker.

  6. Men då kan väl du Lisa tala om hur man ska få dessa
    analfabeter i jobb från ex. Somalia ,som vare sig kan
    läsa eller skriva? Vilka högteknologiska företag kommer
    att anställa dessa människor? Alltså importerar vi
    bidragsberoende individer för kanske30-40 år framåt i
    tiden, vilket naturligtvis leder fram till att vi inte i längden
    orkar att föda alla om den ohämmade invandringen
    fortsätter som hittills!

  7. Varför tas egentligen människors IQ upp här gång på gång?
    Ibland med argument som att det finns färre nobelpristagare i vissa länder.
    Men hur många svenskar har fått ett nobelpris, nästan ingen av de miljoner svenskar som bor här.
    Och hur mäts egentligen IQ på en person som varken kan läsa eller skriva. Om man testar att göra en del IQ-tester så är det svårast första gången, sedan kommer man underfund med hur det ska gå till.

    Jag tror att ett sådant test inte säger så mycket om en människas hela framgång här i livet. Det finns så mycket andra begåvningar man kan ha. .

    Konstnärlig begåvning, musikalisk, affärsbegåvning, en del är praktiska medan andra har tummen mitt i handen. Palme ansågs ju som intelligent, men klarade knappt av att värma en färdigrätt i ugnen hörde jag på Skavlan häromkvällen.
    Själv var jag usel på syslöjd i skolan.

    Man kan även ha hög intelligens men sakna sunt förnuft.
    Och alla behöver inte ha akademisk utbildning.

    Jag tycker inte man ska stirra sig blind på en siffra.
    Och man behöver inte ens vara intelligent fast man är född i Sverige som en del tycks luta sig emot.

KommenteraAvbryt svar