Vänsterpartist är för och emot invandrare

Av Pettersson

Sverigedemokraterna vill ha en folkomröstning om flyktingmottagandet i Mönsterås kommun men nu slår politikerna i kommunfullmäktige näven i bordet och tar avstånd från SD:s namninsamling för att stoppa mottagandet av flyktingar till Mönsterås.

Alla partier i fullmäktige utom Sverige­demokraterna representeras i ett skarpt uttalande mot den namninsamling som startats av SD för att stoppa flyktingmottagandet. Bland annat konstaterar de som skrivit under att man inte vill att Mönsterås ska få rykte om sig att vara ett nytt Sjöbo.

”Vi vill inte att de politiska avarterna ska få Mönsterås kommun att framstå som en plats där rasismen fått fotfäste”, skriver man i uttalandet som skrivits under av Roland Åkesson (C), Bill Björklund (FP), Curt-Rune Roos (M), Christer Ohlsson (V), Eva-Karin Holgersson (MP), Robert Rapakko (S) samt Lars-Johnny Andersson (KD).

Vänsterpartisten Christer Ohlsson i Mönsterås tog alltså starkt avstånd från kravet på att folkomrösta om kommunens flyktingmottagande medan privatpersonen och rasisten Christer Ohlsson i Mönsterås skrev på uppropet för en folkomröstning och är emot flyktingmottagningen.

-Pettersson undrar om det inte är dags för Christer att byta parti…eller tror han att dubbelmoral är dubbelt så bra.

Barometern                                    SR  

KommenteraAvbryt svar