Ett brev, undertecknat av S och SD

Av Stefan K

I dagarna har ett brev skickats till behöriga personer angående brottsvågen i Malmö. Brevet är bl.a. undertecknat av Ilmar Reepalu och Magnus Olsson (SD).

Brevet är en förlaga till ett möte som hålls i morgon onsdag, där Malmös kommunledning bjudit in riksdagsledamöter från staden, polisen, tullen och justitieminister Beatrice Ask, för att diskutera fram lösningar för det allt mer brottsutsatta Malmö.

Några av frågorna som tas upp i brevet rör hårdare straff för vapenbrott, kameraövervakning och frågan om flyktingars rätt att bosätta sig var man vill och konsekvenserna av det. I brevet står också att läsa följande:

”Den senaste tidens händelser visar också att det i Malmö håller på att växa fram en parallell samhällsstruktur, med egna normer och nu även rättskipning. Detta är inte acceptabelt.”

En av de som fått brevet är Miljöpartisten Maria Ferm som inte gillar kopplingen mellan flyktingmottagande och brottslighet. Allra surast är hon dock över det faktum att Sverigedemokraterna i form av Magnus Olsson står bland undertecknarna av brevet. Andra partier, förutom Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna,  som står bakom brevet är Moderaterna, Folkpartiet och Sveriges Pensionärers Intresseparti (SPI). Miljöpartiet och Vänsterpartiet valde att inte skriva under.

Låt Miljöpartisten tjura och snart nog lär hon få sällskap av andra vänstersocialister från samma parti och Vänsterpartiet. Jag tycker det är ett fräscht uppvaknande i Malmö, att man äntligen satt ena benet utanför sandlådan och är beredda att göra något för att trygga vardagen för hederliga Malmöbor och göra livet surt för nysvenska gangsters. Låt Mp och V sitta kvar i sin sandlåda och fundera över sin roll i svensk politik, förhoppningsvis snart uttjänta roll.

Källa: Dagens arena

Även Aftonbladet har förstås synpunkter på att SD står med bland de som undertecknat brevet. NÄHÄ!

1 thoughts on “Ett brev, undertecknat av S och SD

KommenteraAvbryt svar