Tre turkar misstänks för gruppvåldtäkt på barn

Av Pettersson

Idag hände något fantastiskt i Aftonbladet. Tre misstänkta våldtäksmän anges med nationalitet ”Alla tre är turkiska medborgare men bor i Stockholmstrakten”

Sedan står det även ”De tre männen är i åldrarna 16-19 år” Ni vet den åldern som i andra sammanhang benämns som ensamkommande små barn.

Undrar vad Aftonbladet har för redaktör under helgen? Han jobbar nog inte kvar på måndag.

Två unga män, 18 och 16 år gamla, häktades i dag misstänkta för grov våldtäkt på ett barn under 15 år. Övergreppet ska ha skett i torsdags i Hässelby i västra Stockholm.

Ytterligare en man sitter anhållen misstänkt för brottet. De tre männen är i åldrarna 16-19 år.

Männen greps och anhölls i fredags. Alla tre är turkiska medborgare men bor i Stockholmstrakten.  De är 19, 18 och 16 år gamla. De är inte släkt med varandra, men bekanta.

Åklagaren Maria Hävermark är förtegen med detaljer kring brottet.  − Offret är under 15 år. Vi är tidigt i utredningen så jag kan inte berätta så mycket mer, säger hon.

 − Pettersson säger inget mer än att när nu Aftonbladet skriver nationaliteten så kanske domstolen kunde döma till utvisning på livstid, för drömma får man väl.

 Aftonbladet

1 thoughts on “Tre turkar misstänks för gruppvåldtäkt på barn

  1. Tja, med tanke på vad det står i Koranen så är det väl inte så konstigt.

    Allah och Muhammed kräver att muslimska kvinnor skall skyla sig genom speciell klädsel. Annars kan män bli upphetsade och fundera på äktenskaplig otrohet.

    I sura 30:20-21 står det att kvinnorna är ”skapade åt mannen”.

KommenteraAvbryt svar