Skiljer sig verkligheten och kartan, gäller Aftonbladets karta…

FEJKMEDIA. För några timmar sedan skrev vi om att migrationsminister Heléne Fritzon (S) med kort varsel ställde in ett sedan länge planerat möte med den norska invandrings- och integrationsministern Sylvi Listhaug från det norska Fremskrittspartiet. Anledningen var att Fritzon sagt att det finns 60 no-go zoner i Sverige och att Fritzon inte vill vara en del av den norska valkampanjen. 

Nåväl, även Aftonbladets politiska kommentator Lena Mellin tycker det var dumt att ställa in mötet, Mellin menar att det ger draghjälp åt Listhaugs bisarra idé om Sverige!

Från Lena Mellin: ”Den 11 september går Norge till stortingsval. En bärande del i invandrings- och integrationsminister Sylvi Listhaug, från invandringskritiska Fremskrittspartiet, kampanj är att berätta hur hemskt det är i Sverige.

Bland annat påstår hon att det finns 60 ”no go-zoner” i Sverige som polisen inte vågar besöka, att invandringen är okontrollerad och att svenska lagar inte gäller i vissa bostadsområden.

Det är givetvis kvalificerat nonsens. Det finns inga områden som polisen vägrar besöka, invandringen har sedan urminnes tider varit kontrollerad, man kan inte flytta hit bara för att man har lust med det om man inte är EU-medborgare som kan försörja sig, och självklart gäller svensk lagstiftning överallt…”

-Pettersson tror knappt det han läser. En ledande journalist på en av Sveriges största tidningar påstår på vad det verkar fullt allvar att att invandringen är reglerad, att man inte kan flytta hit om man inte kan försörja sig och att svensk lagstiftning gäller överallt. 

Jag vet inte vad Lena Mellin har för alkoholvanor men jag kan garantera att ingen vid sina sinnens fulla bruk kan påstå något sådant…har inte Mellin sett att det är skillnad på teori och praktik. Det är som den gamla lumparhistorien, skiljer sig kartan och verkligheten gäller kartan…Aftonbladets karta…

35 thoughts on “Skiljer sig verkligheten och kartan, gäller Aftonbladets karta…

  1. Hur många SR eller SVT prenumeranter har dessa no-go zoner? Pejlare eller prenumerationskontrollanter går inte in i dessa områden. Utryckningspersonal möts av stenkastning när de gör sitt jobb. Därför bl.a. kallas de no-go zoner. Har AB och S svårt att fatta?

  2. Idag skriver SVT (förga förvånande…) detta:

    ”Listhaug skyldig en ursäkt”

    Stockholms finansborgarråd Karin
    Wanngård (S) kommenterade den norska
    integrationsministern Sylvi Listhaugs
    besök i Rinkeby på tisdagen, enligt
    Dagens Nyheter.

    -Jag tycker Sylvi Listhaug är skyldig
    stockholmarna en ursäkt, säger Karin
    Wanngård i ett pressmeddelande.

    -Den norska intergrationsministern
    valde att använda vår gästfrihet till
    att göra populistiska och osanna
    poänger i den norska valrörelsen. Det
    gör mig både besviken och arg, säger
    Karin Wanngård.

    Vaddå: ”populistiska och osanna poänger”…?

    Hon sa ju sanningen!
    Samma sanning som befolkning, blåljuspersonal, vakter och poliser berättar om!

    Hur korkade kan svenska politiker vara?

    • Självklart hakar migrationsministern på:

      ”Sveriges nya migrationsminister Heléne
      Fritzon (S) ställde in dagens möte med
      norska motsvarigheten Sylvi Listhaug.

      -Jag vill inte vara en del av den här
      kampanjen, skriver Heléne Fritzon till
      den norska tidningen VG.

      Fritzon ser Sverigebesöket som ett
      tydligt inslag i norska valkampanjen.
      -Listhaug verkar vara mer intresserad
      av att sprida en missvisande bild av
      Sverige, skriver hon. ”

      Missvisande??
      Listhaug berättar ju verkligheten i den nya Sverige!

  3. I postmodernismens anda: detta är min berättelse och om verkligheten inte inordnar sig har den fel.
    Detta är en så infantil hållning att den slår det mesta och hör inte hemma i vuxenvärlden.
    Och verkligheten tar ALLTID hem spelet.
    Att man kan ge luft åt sådana förhållningssätt på förtroendeposter är en gåta.

    • I ett friskt svenskt etniskt homogent samhälle finns inte sådana som denne. Och då hade inte heller Peter Mangs varit något annat än en mycket produktiv, blomstrande och glad mönstermedborgare som aldrig tänkt tanken på att börja skjuta av etniskt avfall.

    • Jag har skrivit ett brev i kväll till denna sanslöst stolliga journalist. Att man bara kan skriva en sån jävla smörja och lögner som hon har gjort. I stort sett varenda ord var en lögn.Hur fan kan man uppbära en lön när man gör ett obefintligt jobb? Det är obeskrivligt hur korkad en journalist kan vara.Är det sånt här som regeringen vill ska skrivas nu när man lagt fram en motion om att stoppa fake news? Stackars då detta samhälle.

    • ”han bland annat påstått att han inte kunde gå, stå, sköta vardagliga sysslor eller hygien efter en granatattack då han fick splitterskador i benet”

      Någon som betvivlar att det är en blatte/muslim igen?

    • Hur många lager offerkoftor har blatten på sig? 5? 10? eller 100?

      ”Mannen erkänner delar av det han påstås ha gjort, framgår det i åtalet.

      I ett förhör säger han att han inte förstått vad som sagts om hans hälsotillstånd. Han har också framställt sig själv som offer.
      – De tog bara pengarna men hjälpte aldrig mig, de vet att jag är ensam, sa han och fortsatte:
      – De vet att jag behöver hjälp men de utnyttjar det.

      Han skyller bland annat på den medåtalade exfrun:
      – Mitt problem, där jag känner att jag gjort fel, är att jag har litat för mycket på NN och de andra som skulle hjälpa mig. De har förstört mitt liv.”

    • Märkliga stolpskott det där. De vill att ”staten” ska begränsa något som den överhuvdtaget inte ska lägga sig i. Det som de ska lägga sig i som t.ex demografisk utveckling, ärftliga sjukdomar bland befolkningen, samhällelig utveckling vad gäller trygghet, rättvisa för den etniska svenska befolkningen som byggt och skapat Sverige skiter de dock i genom att tillåta invällning av judar, nigg3rs, araber och ziggar som de ger mer rättigheter till än svenskarna mm. De tillåter degenerande rasblandning och fullständigt skiter i att nigg3rs, babbar, och araber löper amok och våldtar, rånar, härjar och mördar. De hyllar bögeri med ”pride” i offentlighen på gator och torg där bl,a. läderklädda ”män” och halvkönisar äcklar sig med varandra framför barn och familjer och lyfts fram i bonniers medier, men ”porr” som kan vara allt från vackra kvinnor som frivilligt mjukt leker med sig själva, vacker normal mjuksex mm vill de förbjuda generellt. Kan ingen bara skjuta av fanskapet?

  4. Listhaug ligger väldigt nära sanningen, trots att det är en politiker.

    Mellin verkar inte ha ett enda rätt, men vad kan man förvänta sig av en s.k. journalist på Aftonbladet?

    Inte undra på att Aftonbladet ligger i botten när det gäller folks förtroende.
    (14%)
    Endast slagen av Expressen (10%)

    Hur kan det vara så många som tror på kvällspressen??

  5. Melin jobbar på Aftonbladet, sossarnas eget husorgan. Hon måste givetvis ta en socialdemokratisk regering och minister i försvar.
    Att hon ljuger begriper varje sansad människa.

KommenteraAvbryt svar