Var fanns de i slöja?

Igår arrangerades ett pridetåg genom stan.

Jag var inte själv närvarande, då jag och mina vänner hade viktigare saker för oss.

Jag har dock sett åtskilliga bilder, filmklipp och förundras över två saker. Ganska många barn med i tåget och då menar jag riktiga barn och inte de med skäggstubb. Var de med som utfyllnad eller har de redan i så unga år format sin sexuella läggning? Det andra jag förundras över var avsaknaden av kvinnor i slöja och män i vildvuxet skägg. Inte bara lokaltidningen, utan också arrangörerna borde reagera över att stans muslimska befolkning ansåg att detta evenemang strider mot deras tro. Inte en enda ur denna grupp syntes dansa bland män i kvinnokläder och kvinnor som pussade på andra kvinnor.

28 thoughts on “Var fanns de i slöja?

  1. Fattar inte hur dom kan dra med barn i dessa pedofilsekterna utan att myndigheten reagerar, det är ju för fan sjukt hur detta kan pågå rakt framför ögonen på folk utan att någon reagerar …var är socialtjänsten när dom behövs som bäst?, barnen behöver ju komma till riktiga familjer omedelbart.

  2. Högst kuriöst att inte radikalfeministerna och attackflatorna, vilka annars icke generar sig inför att visa sitt helhjärtade stöd för de importerade koranaktivisterna, valt att deltaga i denna de sexuella lasternas främsta uppvisning, ekiperade som heltäckta satansnunnor!
    Det om något hade väl ansetts som provokativt, och då nu HBTQ-maffians vedertagna perversionspolitik avdramatiserat själva den spektakulära effekten, torde väl en dylik mundering skapa den teatraliska effekt de så ivrigt eftersträvar.
    Skörlevnadsvirtuoserna får passa sig så att inte islamisterna övertar rollen som den mest kontroversiella intresseföreningen i vårt arma land.
    Andreas, gay och respektabel 🙂

  3. Muslimer må vara bättre på inga samkönade äktenskap, men istället är muslimer inavlade. Cirka 50% av muslimska världen har kusin och dubbel
    kusin äktenskap.De anser ju sig vara bättre än andra folk enligt profeten M.
    Men dom har inte under århundraden lärt sig om inavel och de lidande det
    innebär för dess avkomma. Medan det finns stammar i Afrika som tidigt
    insåg dilemmat med kusingifte och därav förbjudit det. Inte ens i Sverige
    är kusingifte förbjudet. Antingen p g v grund av dess ringa utfall. men nu
    när invandringen från Mena-länder ökat kraftigt. Dax att se över lagen
    och avskaffa rätten till kusingifte.Samkönade är ett PKjippo, med rötter
    i hitta på vänstern och dess supportrar. 60 talets kulturmarxism som växte
    fram ur den väpnade marxismen. Det var betydligt lättare att påverka och
    förändra genom indoktrinering och se resultatet! Homosexualitet är en
    social konstruktion, som på 60-70 talet blev politiskt stridbart. Och det tar
    20 år att omvända människor med motsatta budskap. Enträgen propaganda vinner i folkmedvetandet, bara 20 år räcker. Detsamma ska
    sägas om islam se vad som händer de kommande 20 åren. Hur många
    svenskar ska falla för propagandan? Begrunda den framtid som är vår!

    • Skulle homosexualitet vara en social konstruktion? Är du dum i huvudet? Så länge det här funnits människor på jorden har det funnits bi/homosexuella.

  4. Ja, tokeriet I Sverige har inga gränser. Såg för något år sedan ett reportage där en förskoleklass (Göteborg?) tvingats ut och vifta med Pride-flaggor vid en sådan parad. Varför hördes inte en protest?

  5. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Kan det vara så att på ett område är muslimer bättre än västvärlden?
    Inga samkönade äktenskap, inga män som kan få barn och inga ensamma samkönade kvinnor kan sätta barn till världen.

  6. Muslimerna kommer att närvara pride paraden med ett villkor: festiviteterna skall arrangeras på höga tak. Vilket dilemma för myndigheterna … vem får de tillfredsställa, vems rättigheter skall respekteras ?

  7. Om Stefan K tycker att han har viktigare saker att göra än gå på Pride så vore det nog roligare att vara på plats än att efteråt sitta och studera bilder och filmklipp med lupp. Intresset verkar ju finnas.

    Att barnen följer med sina föräldrar ut på lördagen är inget konstigt. Har man barn kan man inte lämna dem hemma.
    När jag varit och tittat på Stockholm Pride verkar barnen haft det kul och blir upplivade av den glada stämningen och viftande med flaggor.

    Varför skulle muslimer välja att gå och titta när de är emot detta?
    Vilket också en hel del här verkar vara.

    • Du vänder dig till mig direkt Mia och därför ska jag svara dig personligen.

      Det stämmer att jag och flera av mina vänner valde saker som vi tycker är mycket intressantare än att se ett Pride-tåg spatsera några hundra meter genom stan. Helt klart var vi inte ensamma om den inställningen.
      Annars hade jag gärna närvarat. Tåget i sig var helt ointressant, men jag hade gärna lyssnat på artisterna och tagit några öl i det uppställda tältet. M.a.o. det som gjorde att merparten av de närvarande var just närvarande. Själva paraden har nog en övertro på sin popularitet.

      Jag har sett många bilder från festivalen och många har varit av den sort man inte gärna visar barn och du har säkert själv sett bilder från andra pride-festivaler som är mer än barnförbjudna.

      I ett tidigare inlägg nämnde jag att mitt intresse för HBTQ-världen är ytterst begränsad. Däremot har jag inget emot kvinnor som helst har sex med andra kvinnor, eller män som gillar att klä sig i kvinnokläder. Jag bryr mig helt enkelt inte, men anser att hela detta med pride tagit sådana proportioner att det riskerar att få motsatt effekt hos alla de som inte hör till denna värld.

      Du skriver det själv Mia. Muslimer är emot HBTQ. Tycker inte du att det vore en intressant debatt att föra bland HBTQ-personer och i etablerade medier? Antalet muslimer ökar som bekant oerhört fort och de kommer från länder där homosexualitet bestraffas, i bästa fall med fängelse, i sämsta med döden. Ändrar de sin inställning när de tar första klivet på svensk mark eller bär de med sig denna avsky hela vägen?

      Skriv gärna en insändare om detta och mejla till bloggägaren. Jag vet att den publiceras med efterföljande debatt och mejladressen finner du på sidan,

      • Kul att du svarade men det kostade dig en nedåttumme (hittills) för att du befattade dig med mig.

        Jag känner mig inte så jättesugen på en insändare just nu, men vi får se om inspirationen och lusten infinner sig.

    • Jag vet att det finns ganska maanga homosexuella män bland muslimerna i Stockholm. Men dom vaagar ju varken komma ut som homosexuella eller gaa med i Pride-taaget. Det kunde innebära att dom blev misshandlade eller dödade av andra muslimer. Varför gör inte rfsl m fl organisationer för att hjälpa dom?

  8. Det var ju SÅÅÅÅÅ jävla viktigt och nyhetsmässigt och så förbannat malande i TV-sofforna med tonårsanalyser etc om varför ”inga invandrare syns i publiken på Allsång på Skansen eller på bilderna från midsommarfirande”…. åj åj åj, vad har ”vi” gjort för fel….. ”vi” har inte bjudit in den tillräckligt varmt…. yada yada yada.

    Så Stefan, din fråga är helt berättigad:

    VARFÖR ställer ingen samma fråga till svenskarna, när det ”inte syns några invandrare i pride-jippot”.

    PS
    Pride – var det inte så ett gräddpulver hette på 80-talet?

  9. Det borde vara orosanmälan till socialen för varje barn som tvingas med på såna här idiotier.
    Vuxna får stå för sina kast men barn kan inte välja.

  10. Bäste Pettersson, Ni vet jag vet o alla som inte är PK att muslimer hatar allt vad homo är o står för och vill inget hellre än mörda dom, men det fattar inte FI, Feministregeringen o alla PK. Jag som SD däremot tycker att kärleken skall vara fri o gränslös.

KommenteraAvbryt svar