Äntligen lite förnuft – kameror i Biskopsgården.

Polisen har fått tillstånd till  15 övervakningskameror i Norra Biskopsgården, dygnet runt. 9 rörliga och 6 fasta är redan på plats. Hoppas nu att detta kommer att hjälpa polisen att kunna ta tag i problemen som finns där. De boende har länge eftersökt  kameror så nu hoppas vi att det ha verkan.  Tillståndet gäller fram till  juli 2018. Nu är det bara resten av staden som skall utrustas…….

bg

3 thoughts on “Äntligen lite förnuft – kameror i Biskopsgården.

  1. Kameror förhindrar inte överfall och våldtäkter mm, dom skapar bara falskt trygghet och flyttar bara kriminaliteten till områden utanför kamerorna.
    Jag vet jag har själv sett det med egna ögon.
    Polisen kommer ändå inte att kunna/(våga) åka på något som händer framför kamerorna för det finns inga resurser för detta och dessutom i Biskopsgården där stenkastarna regerar.

  2. Nu är S regeringen inne på ”enklare jobb” (känns lite märkligt eftersom det var inte så länge sedan som en hög företagsledare lite spydigt sade till svenska folket ”skaffa er mer kompetens”) Nåja, är det någon som har räknat på hur mycket staten får in på varje ”nyanländ” i skatt som erhållit ett ”enklare jobb”? Kommer skatteintäkterna att räcka till tiden i flyktingförläggningarna sjukvård, skola, pension mm. Svaret kommer när Sverige måste börja låna pengar igen….ja just det inträffade i slutet av alliansregeringen. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

KommenteraAvbryt svar