”Dansk” islamist tycker det är rätt att mörda bögar och smugglar islamister till Sverige

ISLAM. Adnan Avdic är en dansk salafist med rötterna i Bosnien. Avdic förespråkar sharia-lagar och har figurerat i dansk media vid flertalet tillfällen och där gjort en rad märkliga och uppmärksammade uttalanden, och för ett år sedan smugglade han”flyktingar” till Sverige. 

Den välkända salafisten Adnan Avdic anklagas nu för att stödja terrorism och han anser att homosexuella bör kastas från en hög byggnad.

Det var under en intervju i Radio 24,7 i september 2014 som han kommenterade homosexualitet och menar att det rätta islamiska straffet för homosexualitet är avrättningen genom att kasta bögarna från en hög byggnad, – Vi tror att det är det bästa straffet för en homosexuell, eftersom vi anser att det är en sjukdom i sig, sade Avdic bland annat, enligt åtalet.

– Det beror på att det är mot naturen, och det är inte bara vi muslimer som tror det. Kristna tror samma sak.

Adnan Avdic har även hyllat terroristen Omar El-Hussein, som låg bakom terrordåden i Köpenhamn för 1,5 år sedan – Den här mannen har ett hjärta av guld. Vi muslimer fördömer inte den här mannen. De största terrorist i historien är de tecknare som har exponerat oss i Danmark med Muhammedkarikatyrerna och utsatt det danska folket för terror. Det är de som är terrorister. Omar, är inte en terrorist, han är en hjälte. 

 

 

Läs mer på danska TV2

-Petterssons har skrivit en hel del om Adnan Avdic genom åren men är mest intresserad av vilka och hur många män det var Avdic smugglade till Sverige och vad de förbereder idag, några av dem nedan…

Lyckliga "flyktingar" som salafisten hjälpte...
Glada ”flyktingar” som salafisten hjälpte…

 

5 thoughts on “”Dansk” islamist tycker det är rätt att mörda bögar och smugglar islamister till Sverige

KommenteraAvbryt svar