Den muslimske mördaren i Nice

ISLAM. Hans namn är Mohamed Lahouaiej Bouhlel från Mseken i Tunisien och son till en medlem av det islamistiska partiet Ennahda känd för sin extremism. Bouhel är inte fransk medborgare som tidigare uppgivits men bor i Frankrike sedan åtta år med uppehållstillstånd och alla sociala förmåner. Sin tacksamhet till Frankrike, visade han genom att ta livet av 84 oskyldiga människor samtidigt som han skadade flera hundra. 

En kort sammanfattning av Mohammed Lahouaiej Bouhlel som mördade minst 84 människor på strandpromenaden i Nice, Frankrike via Tunisien Secret. 

Mohamed_Lahouaiej_Bouhlel

  • Fick uppehållstillstånd genom att gifta sig med sin kusin som hade uppehållstillstånd i Frankrike. Han är alltså inte fransk medborgare som tidigare uppgetts.
  • Pappan aktiv i islamistpartiet Ennhda.
  • Uppväxt i miljö av radikal och våldsam islamism.
  • Släkt som arbetar på Nice Flygplats.
  • Känd för brott relaterat till hot, våld, vapen och stöld. Ej flaggad av säkerhetspolisen.

Muslimska Brödraskapets tecken finns på hans före detta fru Hajers Facebooksida, men muslimska brödraskapet har vi haft i Sveriges Riksdag och försvarsutskott utan större debatt för islam är bra enligt PK,vi har skrivit en hel del om dem på bloggen. 

Alex Voronov, Eskilstuna-kurirens politiske redaktör, har i provocerande syfte använt Rabia-tecknet och han anser att vi som inte gillar islam tillhör undervegetationen och ska bekämpas med knytnävar. Det skall dock sägas att Rabiatecknet ofta används som solidaritetstecken för de människor som dödades på Rabiatorget av den egyptiska militären 2013, men tecknet görs knappast om man inte stödjer Muslimska brödraskapet som denna extremist i  SVT.

Så vi kanske ska glömma IS i detta fall och koncentrera oss på muslimska brödraskapet, men båda är islam…

r4bia

16 thoughts on “Den muslimske mördaren i Nice

  1. Man ser på ögonen, och det sneda hårda leendet, att han har terrorismen i sig. Det syns, vilka som har denna fanatiska grymhet i sig. Kolla ute i verkligheten, på de mänskliga utrycken, får ni se skillnaden, mellan en muslim och icke-muslim. Finns bara hårdhet och omänsklighet hos dessa as, ingen vänlighet eller natuelighet i ett äkta varmt leende. Nej, de flesta muslimer ser ut som ovanstående i sina ansiktsuttryck. Titta får ni se, när ni är på stan nästa gång, om jag inte har rätt.

  2. De tyska PK-organen har precis som i Absurdistan med alla medel sökt mörka,att attentatet i Nizza var ett dåd från Islamister/IS…
    Berliner Mogenpost (som har sionistiskt ägande) tillhörde dem som liksom alla andra tidningar från den storkoncernen,avstod att nämna annat än,att det var ”en fransk lastbilschaufför” som dödade drygt 80 personer.
    Nu har nätet blivit en fööör stor belastning,och man tvingas nu långt om länge berätta sanningen med en stor rubrik:
    http://www.morgenpost.de/vermischtes/article207884833/Live-Blog-Nizza-Attentaeter-soll-IS-doch-nahestehen.html

  3. Massor av internationella rapportörer, media, och grannar säger att han inte var troende muslim och inte gick till moskén eller fastade. Varför?

    Nu verkar det som om han och exfrun hade direktkontakt högre upp inom dödskulten islam. Sen tänker jag, vad ska bli av hans tre barn i framtiden?
    Resultatet av ett kusinäktenskap också….

    • Barn till kusin är inte automatiskt lika med svåra genetiska sjukdomar om det är det du menar. Men om en släkt ständigt skaffar barn med sina kusiner lär det bli det i det långa loppet.

  4. ISIS har tagit på sig ansvaret och 4 gripna medhjälpare till Muhammed just nu!
    Islam visar återigen sitt fula tryne, – 10 barn slaktade men de heter inte Aylan så inga höhgtidstal från Löven och hatmedia visar inga bilder!!!!!

  5. Jo då har muslimska brödraskapet anslutit sig till listan över nu verkande terroristorganisationer om man utgår från Petterssons artikel ovan!

    Vi normala etniska svenskar förstod redan under den arabiska våren vart åt det lutade! Tyvärr så är omvärldsbevakningen och förståelsen för sin samtid ytterst bristfällig hos PK patraskfeministerna! Därför har muslimska brödraskapet lyckats infiltrera även svensk politik genom att armbåga sig fram med i princip argument som det mångkulturella Sverige kan ju inte bara styras av etniska svenskar och ska Sverige vara ett mångkulturellt land måste individer med utländskhärkomst släppas in i samhället som både politiker och högt uppsatta tjänstemän!

    Jojo! Den tunisiske enstöringen hade tydligen kopplingar till muslimska brödraskapet och dessutom släkt som arbetade på flygplatsen! Undrar var övrig släkt och vänner arbetar någonstans?

    Nu borde det vara lätt att rensa ut tunisierns släkt och vänner från arbetsplatser och arbeten där de har möjlighet att utföra terrordåd med minsta möjliga arbetsinsats!

    När kommer muslimska brödraskapet att genom någon enskild individ genomföra nästa terrordåd?

    Vid terrordåd borde självklart både släkt och vänner till terroristerna utvisas ur länder där terroristdåd utförts!

  6. Mördaren beskrivs i SVT:s sändning på fredagkvällen som fransman boende i Nice.
    Senare i sändningen läggs det till att han har tunisiskt pass. I franska och tyska nyhetssändningar är han naturligtvis kort och gott tunisier och inget annat.

    • SVT, SR, DN m.fl. är faktiskt inget att lita på om man vill ha korrekta nyheter med anknytning till islamism och migration. De utelämnar per rutin avgörande uppgifter. För min del är förtroendet för dem skadat permanent. De duger som initial nyhetskälla sedan får man numera göra resten av researchen själv via bloggar och utländsk media. Lite som att man numera får göra bankärenden själv hemma på datorn, gratis, det där som kassören förr hade betalt för att göra.

  7. Finns det ”icke extrema muslimer”?
    Alla muslimer är väl muslimer?
    Alla muslimer har väl krav på sig att följa koranen?
    Alla muslimer ska väl bidraga till att sprida islam?
    Alla muslimer ska väl göra ickemuslimer till slavar,
    ellr döda dem?

    Kommer din ”vän”, muslimen att försvara Sverige när islam anfaller?
    Känner du dig trygg?
    Vilken muslim är ”extrem?
    Jag är rädd!
    Hur försvarar vi oss, vårt fosterland och våra barn?

Kommentera