Nu kom SD-hatet från Expressen igen

HATMEDIA. I morgon den 7 juli är det Sverigedemokraternas dag i Almedalen. Är det någon som tror att det är en tillfällighet att Expressen/GT idag släpper en nyhet om en SD-politiker som misstänks för ett misstänkt brott i augusti 2014? 

SD-politiker

Det misstänkta brottet ska ha begåtts i Västsverige sommaren 2014. Flickan var då minderårig. Den nu åtalade mannen anhölls i september samma år, och anhållan hävdes efter två dagar.

-Pettersson anser att om mannen är skyldig ska han naturligtvis straffas men hittar inte Expressen några nyare skandaler så är det inte mycket till nyhetsjournalistik. Det är bara hat och hatet är likadant varje år under Almedalsveckan och när det är val och även däremellan.

Baas, SD och Almedalen

SD-topp inte längre misstänkt för våldtäkt

Almedalsavslöjanden om SD och tips om andra…

Valrörelsen blir smutsig – SD-topp anmäld för våldtäkt

8 thoughts on “Nu kom SD-hatet från Expressen igen

  1. Expressen och David Baas måste tillsammans med Aftonblaskan vara bland det sämsta som skådats? Eller finns det ännu sämre? Kan väl inte vara möjligt?

  2. Man kan ju berätta om sin chefredaktör som är fälld för vapenbrott. Trots att han betalat flera advokater inför överklagandet så konstaterar nu även Europadomstolen att hans dom är korrekt.

    • Svagt av Europadomstolen att inte beakta det journalistiska frälsets juridiska och moraliska immunitet. Om detta tillåts fortsätta kommer även de fina människorna i Bryssel att behöva svara inför folken. 😉

KommenteraAvbryt svar