En prognos som verkar gå i uppfyllelse

I mars månad i år så gjorde Lusharpan en slags prognos över utvecklingen i Sverige. Det intryck som utvecklingen gav då var att man höll på att göra om Sverige till världens största flyktingläger.

Sverige, världens största flyktingläger ??

När man nu ser vad som håller på att hända så kan man väl lugnt säga att den profetian håller på att gå i uppfyllelse. Alla myndigheter står nu på tå för att få ihop tak över huvudet till alla asylsökande. Försvarsmaktens samlade bidrag uppgår till 600 sängplatser, dvs en halv dagsförbrukning. Migrationsverket kämpar med näbbar och klor för att få ut de 10.000 personer som fått uppehålls-tillstånd till boenden i kommunerna. 10.000 personer. Det motsvarar knappt det antal som kommer under en vecka. Finns det inga räknekunniga personer på vara myndigheter.

Vad händer sen ?? När resten av myndigheterna i Sverige lyckat skrapa ihop några tusen sängplatser till i gymnastiksalar, utdömda byggnader och campingplatser mm. Då klarar vi en vecka till.

Sverige kanske klarar av anstormningen under en månad, i allra bästa fall två. Och sedan ?? Ska det bli tältläger, rekvisitioner av sommarstugor, tvångsinkvarteringar eller vad ??  Det finns inga svar. Regeringen har ingen plan. Man håller på att köra Sverige över stupkanten men håller fortfarande gaspedalen i botten.

Den gamla prognosen från Migrationsverket innebar ett behov av 210.000 nya lägenheter. Det innebär en kostnad på minst en miljon per lägenhet, dvs 210 miljarder. Vår oerhört frikostige bostads minister skjuter till 5,5 miljard. Återstår 205 miljarder som han tycker att kommunerna ska bidra med. Problemet är bara att det nu kommer minst 5 gånger så många som Migrationsverkets gamla prognos. Det innebär en kostnad på minst 1000 miljarder, BARA TILL BOSTÄDER. Sedan tillkommer Vård, Skola, Omsorg, Infrastruktur, Försörjningsstöd mm mm mm. Hur många tusen miljarder blir det egentligen ?? Ingen vet. Och dårarna i sjuklövern fortsätter att leka självutnämnda godhetsapostlar.

Lusharpan håller nu alla tummar han har. Hoppas att KD imorgon röstar ner DÖ så att vi får ett nyval. Det är det enda som kan rädda Sverige. 2018 är det för sent.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

9 thoughts on “En prognos som verkar gå i uppfyllelse

  1. För alla som kommit hem efter dagens kneg,lägger jag in den öppna omfrågan som i dag sker i tyska BILD kring alla flyktingar som invaderar oss i Europa.
    Merkels hållning känner ni troligen alla till, ”Alla är välkomna till oss” !
    Seehofer Bayerns Ministerpresident begär,att stänga gränserna,och sända tillbaka alla som kommer in söder ifrån,bl.a. Österrike.
    Tryck på bilden ni sympatiserar med på länken nedan:
    http://petterssonsblogg.se/2015/10/08/en-prognos-som-verkar-ga-i-uppfyllelse/comment-page-1/#comment-214443

  2. När Putin flyger över Syrien med en hastighet och acceleration som IS omöjligt kan hålla jämna steg med, kommer de (trots den i övrigt något orealistiska verklighetsuppfattningen) att klara av att göra en rationell bedömning när frågan är om de ska gasa eller bromsa sig ur situationen de försatt sig själva i. Detta är mer än man kan säga om dagens regering som blint gasar.

    MP borde vara för lokalproducerade flyktingläger, dvs i närområdet. Vad blir den klimatmässiga belastningen av alla dessa båtfärder och resandet hit och dit? Är det hållbart miljömässigt att forcera människor att tillgripa alla dessa utdaterade farkoster som trafikerar Medelhavet?

    Ekologisk flykt? Roddbåtar?

  3. Om det blir nyval vad händer då? År inte positionerna ganska låsta!?vi hamnar väl på ruta 1? Någon kunnig som har någon idé?

  4. Jag tycker att hela regeringen borde avsättas så snart som möjligt och skickas till psykiatriker. Om de visar sig sjuka borde de placeras på sluten psykavdelningen om inte borde de åklagas för landsförräderi.

  5. Om jag fattat dig rätt så måste vi räkna med nästan dubelt så många som du säger om vi räknar in anhöriginvandring och illegal invandring. Rätta mig om jag har fel.

  6. 210 miljarder räcker inte, 1 miljon per lägenhet är alldeles för lite. Men det är ändå peanuts jämfört med kostnaden för ”barnen”.

    • — och sjukvård – och skola – och tandvård – och matbidrag – och buss- och tågbiljett – och moskeer – och telefon – och TV – och resten av släkten, som ska ha samma saker – och att de som är muslimer kommer att ta över Sverige – och döda oss, otrogna.

      Jag är rädd!

Kommentera