Vi muslimer är ofarliga trots att vi i 1 400 år sysslat med våld, slaveri, våldtäkter och erövringar

ISLAM. Vi muslimer är ofarliga trots att vi i 1 400 år ägnat oss åt våld, slaveri, våldtäkter och erövringar. Trots allt som står i koranen. Vi muslimer, en del av Sverige, vill samverka med de institutioner och krafter som finns, sociala myndigheter, skola, polis och andra grupper som kommer i kontakt med ungdomarna, för att se till att vårt hem inte fördärvas av våldsbejakande extremism. Vi är redo, vi har metoderna, vi sträcker ut våra händer för samverkan över alla gränser.

Det är vad Abd al Haqq Kielan, (född Leif Karlsson 1941 i Eskilstuna) påstår i en krönika i Aftonbladet. 

– Pettersson tror Leif ljuger, varför är muslimerna som påstår sig vara normala inte ute på gatorna och protesterar mot massmord och terrorism, varför blir de mer upprörda över en karikatyr på Muhammed än när ISIS skär halsen av en massa människor.  Leif Karlsson påstår att det börjar bli hög tid att ta läget på allvar. När vaknade du Leif?

”De så kallade ISIS, al Shabab, Hamas, Nusra-fronten Boko Haram, eller de andra kriminella mördarsekterna är inte extremister. De är inte fanatiska. De är bara goda muslimer som följer Islams läror, de gör bara  som profeten Muhammed gjorde”

Leif Karlsson är muslim och för en troende muslim gäller koranen som är guds oföränderliga ord. Därför måsta man lämna islam om man vill vara en bra människa…

2015-07-13_1031

37 thoughts on “Vi muslimer är ofarliga trots att vi i 1 400 år sysslat med våld, slaveri, våldtäkter och erövringar

  1. Har varit en praktiserande muslim förr men numera så har jag blivit en agnostiker p.g.a. All den kunskap jag har från islam, ju mer man lär sig desto mer förstår man poesin och litteraturen i Koranen!! OBS! Det är en blandning mellan kristendomen,judendomen samt arabisk litteratur/poesi.

  2. Religiösa människor ska man akta sig för och absolut ha koll på.

    Oavsett om man heter Leif Karlsson eller Abd al Haqq Kielan.

    Det är den snälla och naiva religiösa mannen, som bäddar för den elake religiösa mannen. Glöm inte det.

    Det enda troende som är pålitligt, är att vara ateist.

  3. De ondaste människorna på jorden är dom som sysslar med någon form av religion. Det har aldrig funnits något krig på jorden som inte haft religiösa förtecken.

  4. Den dag Kielan ställer upp på nyheterna och tar avstånd från IS, MB m fl och fördömer alla mord och våldtäkter de begår ska jag tänka om. Men inte förr. Vad han vill är att få mer makt genom att säga att de ska ta itu med jihadister själva för de kan detta. Det vore som att be räven vakta hönshuset. Förresten, hur har de lyckats hittills?

    I de moskéer som stängdes i Tunisien efter attentatet i Sousse har man hittills hittat vapen och sprängmedel i 40 st.

    Låt svenska Säpo kolla moskéerna här.

  5. Leif Carlsson verkar vara en SNÄLL OCH MJUK MUSLIM…..Tack för infon att mannen heter Leif Carlsson, SVT där han genom åren intervjuats flitigt använder bara det ”muslimska” namnet….
    SVT har en agenda med att ALLTID intervjua den trevliga Leif….Den lugna, sympatiska rösten inger förtroende, SVT tänker rätt, – de lyder order från SOCIALDEMOKRATERNA OCH 7KLÖVERN att ge en trevlig bild av MÖRDARIDEOLOGIN ISLAM….
    Sveriges befolkning är offerlam som ska föras till slakt ovetande som Hitler gjorde när nazisterna intalade koncentrationslägerfångarna att de ”bara” skulle duscha….
    VI VET HUR DET SLUTADE OCH ISLAM ÄR NÅGOT MYCKET, MYCKET JÄVLIGARE FÖR VÅRT FOLK!!!

    • Han har en obehaglig kvinnosyn! Muslimsk och förtryckande! Jag säljer inte ut svenska kvinnor för muslimer som han!

  6. Det är väl lämpligt att vi kräver av alla muslimer, som anser sig inte kunna följa koranen, offentligt tar avstånd från hjärntvätten, islam, genom att t.ex tatuera in ”Icke muslim” på synligt ställe om de vill bli kvar i Sverige.
    Annars är de ju ändå muslimer i smyg och utgör ett dödshot mot oss.

    Kanske ett nytt mode med en sådan tatuering?

  7. ”Samverkan över alla gränser” betyder det att Imanen menar anpassa sig till svenska normer och samhälle? Eller menar han tvärt om? Dvs svenska samhället skall anpassa sig, tillmötesgå lite fler muslimska krav osv. Troligen det senare, det ligger i muselmanens natur!

  8. Det var någon som skrev ”takbir” häromdagen, vi måste förstå vilka vidriga och våldsamma krafter som har ockuperat vårt en gång så fina samhälle !

  9. Jag har tyckt illa om men inte hatat tidigare, tyvärr nu så har jag lärt mig att hata……………………….islam !

  10. Om det funnits ens ett uns av sanning i det han säger,
    så hade väl Muslimerna här ställt sig upp och protesterat
    mot det våld som sker mot Svenska åldringar, dom som jobbat
    och slitit så att bland annat dessa muslimer kan ha en standard
    som dom inte kommit i närheten av innan dom kom hit.
    Och merparten av allt detta våld görs av idioter från Mena länder
    plus zigenare. Men själva känner dom sig kränkta så fort
    något går dem emot och kräver hutlösa ersättningar.

    • Det var därför som europas folk många gånger slängde ut packet,
      numera tar vi in dem och betalar.
      Särskilt skyldiga är …………….svenska batikhäxor och deras så kallade ”män”.

  11. asatemplet – Asatemplet är en folkbildningsblogg om nordisk kultur och tro. Den forna nordiska tron ("asatron", den forna seden) tillhör oss - det nordiska folket. Till skillnad från nyare religioner så är den inte påtvingad utan den är spunnen ur vår folksjäl. Andra ämnen kan eventuellt dyka upp.
    asatemplet skriver:

    Sverige kommer att bli en islamisk stat, det finns väl knappast några tvivel längre?

  12. Leif Karlsson – Eskilstunason till en fabrikör – är säkert ärlig i sitt goda uppsåt. Tyvärr är han en ensam röst, ropandes i en öken besudlad med blod.

  13. Abd al Haqq Kielan är alltså konvertit. Typiskt för ALLA konvertiter, oavsett om det är religion, politisk färg, samhällsklass eller familjesläktskap, så måste en konvertit alltid bekänna färg med sin nye herre och en konvertit blir aldrig helt betrodd i sitt nya hem.

    Detta gör konvertiten mer farlig för motståndaren, mer extrovert extrem och mer offervillig än ordinarie medlemmar av gemenskapen.

    Abd al Haqq Kielan är ett lydigt redskap. En trojansk häst.

    • Håller med . Konvertiterna brukar vara de som blir de mest extrema. I det här fallet har vi en nyttig idiot till, ja för oss en totalt onyttig sådan givetvis.
      Så har det alltid varit och kommer nog tyvärr att förbli så även i framtiden det vill säga om det finns en sådan förstås.

      • Visst är det så, metastaserna sprider som en löpeld så nu börjar det verkligen bli dags att ta itu med detta på allvar.
        Nåväl, nu ska Wally ta ett litet avbrott från eländet och walrossa ett tag. Jag vill därför önska en riktigt trevlig sommar framför allt till Pettersson men även till merparten av er som kommenterar 😀
        Tänkte det kan vara trevligt att lyssna på en gammal låt från från gamla goda tiden. 😀

      • ”Pensionären!”
        Det är säkert helt i sin ordning. Han tillhör bara de 50% som är dummare än snittet.

KommenteraAvbryt svar