En Vänsterpartist twittrar bättre än hon räknar…

2015-07-13_1333

24 thoughts on “En Vänsterpartist twittrar bättre än hon räknar…

  1. Solidariska V-ledamoten Linda Snecker som får mer föräldraledighet genom att ”jobba” när riksdagen är stängd, är en STOR belastning för Vänsterpartiet.

    Att Jonas Sjöstedt skulle vilja skicka Linda åt ”fanders”, är nog ingen överdrift.

  2. Linda Sniker är ett födgeni. Hon har nog trots sina 32 år samlat in mera i sina personliga lador än vad de mesta av oss närvarande har så hon kan visst räkna. Hon bara inte vill, av ideologiska skäl.

  3. ”trånga åsiktskorridoren när en säger att migrationen inte påverkar välfärden”

    NOTERA ”en” istället för MAN

    Satans kommunistfeminist fitta!

  4. ”Du är en inkompetent idiot”

    Det verkar ju ligga något i vad SD-männen säger. Skriver man 0,3 (som hon gjorde) på högskoleprovet är man riktigt, riktigt korkad.

  5. linda snek är en parasit precis som alla de andra i sju klövern. sju klöverns gangsters ser till sig själv och har inget över för dem som arbetat upp välfärden. Grovt kriminella tjuvar patrask sitter i sju klövern. fredrik reinfledt säger på you tube att Svenska folket är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv = Precis samma tycker de s k flyktingarna om oss Svenskar. Glöm inte vad göran persson sa: Svenska folket kommer bli mycket mycket arga när de upptäcker att sju klövern stulit Svenska folkets pensionsfond på 700.000.000.000:-SEK Juggen stefan löfven håller just nu på att stjäla sista delen av folkets pensions fond. sju klövern är Landsförrädare som jag anser skall utvisas från Sverige tillsammans med deras parasitgäster. Jag hoppas på att de får samma som olof om vi har tur.

  6. Hon blandar uppenbarligen ihop fakta med sitt eget juvenila önsketänkande. Tragokomisk figur.

    I klass med miljöpartisten som uppfann ett perpetum mobile i riksdagen.
    Han satte ett vindkraftverk på en bil och slapp därigenom ladda batterierna. Det laddades ju under färden.

  7. Jaha, är det detta hon ”jobbar” med nu när hon paus över sommaren från sin barnledighet. Hon går tillbaka till barnledigheten när riksdagen öppnar igen.

  8. Det blir ett grekiskt uppvaknande om några år….Statsskulden idag c:a 1400miljarder kronor; hushållens skulder, främst bostadslån 3000miljarder….Skenande kostnader för Integrationsverkets 5000 anställda och ett Europa som går mot recession och kanske en depression…..VARJE STÖRRE SVENSK STAD HAR STORA UNDERSKOTT, MALMÖ 4,5 MILJARDER/ÅR OSV….SKYHÖG KRIMINALITET….
    Sveriges BNP per capita måste vara mycket låg, det är en förlustaffär UTAN GRUVOR OCH SKOG + EXPORTINDUSTRIN SKULLE VI GÅ UNDER DIREKT!!!
    Den här kvinnan är bara en parasit som kostar 61000/mån för skattebetalarna….-de borde minska antalet riksdagsmän med hälften!

  9. Spännande resonemang. Men det är ändå en förändring från det tidigare ställningstagandet att ”vi måste ha invandring för att klara välfärden”. Nu heter det istället att ”invandring och välfärd påverkar inte varandra alls”.

KommenteraAvbryt svar