Skydda moskéer

Nu ska extra åtgärder sättas in för att skydda Sveriges moskéer. Media, politiker, polis och Säpo är överens.

Jo, så fungerar det i dagens Sverige.

I Paris skjuts 12 människor ihjäl av muslimska extremister, dagen efter mördas en ung kvinnlig polis av en annan muslimsk extremist och igår tar samma muslimska extremister gisslan. Vad gör man då i Sverige? Jo, man ägnar tv-tid åt muslimer som kräver att moskéerna ska skyddas, att hatbrott mot muslimer ska bestraffas hårdare och för en vecka sedan kunde vi i en debatt i Agenda höra Mohammed Kharakki säga att svenska journalister inte ska rapportera om händelser där muslimer är i blickfånget eller gräva i det som sker i moskéerna, men…

…vilka skyddar hederliga medborgare från muslimerna?

Tittar man sedan utomlands, är det bara konstatera att det är i muslimska länder krigen och konflikterna ständigt råder. Vi har redan sett prov på hur dessa konflikter importerats och frågan är inte om, utan när dessa konflikter spiller över på oss andra i samhället.

13 thoughts on “Skydda moskéer

    • Kul sajt! Men bilden med Jimmie fick mig skrämd så här på lugna lördagskvällen. Men det är sant, någon värre hatare av sd går nog inte att hitta än Reinfeldt. Inte bland politikerna iallafall.

  1. I alla normala länder pratar man om detta skulle kunna hända i deras eget land. Men i Sverige pratar man bara om risken att detta skall kunna gynna SD och om hur synd det nu är om alla muslimer och hur dom skall skyddas.

  2. Svenska Säpo har missförstått, de tror att de var de kristna som orsakade attentatet i Paris därför måste de skydda islamisterna i Sverige.

    Nu något helt annat som det heter.
    Har opinionsundersökningarna tagit slut i och med december uppgörelsen?

  3. Vad är det för fel på ”What goes around comes around”?

    Muselmaner påminner om den retsamma femåringen som gömmer sig i mammas kjolar?

  4. Vi får klara oss själva och med facit i hand är jag inte särskilt orolig för det. Vi ser vem som är orolig och det är våra folkvalda som nervösa kör skutan ändå mer i sank, och samlar lagar och Säpo närmre sig som skydd för vadå?

KommenteraAvbryt svar