Regeringen skyndar på arbetet mot terrorism

TERRORISM. Regeringen ska nu SNABBUTREDA en ny lag mot terrorresor och hoppas lagen ska kunna träda i kraft i år. Attacken i Paris gör att regeringen nu förstärker hela arbetet med terrorbekämpning.

– Vi kommer definitivt att vidta flera åtgärder under de närmaste dagarna och veckorna för att bekämpa terrorism och bekämpa möjligheterna att åka utomlands och strida. För att ta reda på vilka det är som gör det och kunna eventuellt lagföra dem när de kommer tillbaka, säger inrikesminister Anders Ygeman (S).

– Pettersson säger grattis till det uppvaknandet, undrar om de sov när…

2001  Kubasvensken Mehdi Ghezali dömd till fängelse

2010 Självmordsbombare i Stockholm

2011 pågående Stort antal ”svenskar” har gått med i IS enligt Säpo

2012 En död vid anlagd moskébrand

14 thoughts on “Regeringen skyndar på arbetet mot terrorism

  1. Det hjälper inte att införa en lag att dessa inte får resa och sedan ge dom ett ”dialogstraff” när dom återvänder.Vi har mest av dom i hela Europa och politikerna utsätter oss för denna fara – skrattande och kränkande.
    Vilket sunt land som helst skulle bara vara glada att dom lämnade landet och hade en lag att dom aldrig fick några bidrag mer – att dom aldrig fick sätta sin fot i landet någonsin igen.

  2. Den dagen detta börjar gälla då skall jag tro på det! Tills dess snick-snack! Ord, inget annat än ord! Borde gå fortare än i år om man verkligen vill!

  3. De som vill åka är ju redan farliga för Sverige!!! Det ändrar ju inget förbud i hela världen på! Deras sinne är ju redan inställt på att tjäna islam. Herre jävlar jag tar mej för pannan över galenskapen.

  4. Vår så kallade Justitsie minister var väldigt snabbt ute och
    försökte skaffa billiga poäng över vem som hade satt
    fyr på Mosken i Eskilstuna, men han är väldigt fåordig
    eller rent av stum när det gäller terrordåden i paris! Talande!

  5. Idioten Anders Ygeman (S). skriver, eventuellt lagföra dem när de kommer tillbaka. Huvudsyftet är väl att dessa terrorister inte skall sätta sin fot mer i Sverige.

KommenteraAvbryt svar