Elev åt fläskkött – slogs av skolkamrater

FINSPÅNG. En elev har misshandlats, hotats och trakasserats av några skolkamrater sedan han ätit fläskkött i skolmatsalen.

Pojken har tagit mycket illa vid sig av händelserna som pågått en längre tid. Enligt polisanmälan har hoten för vad eleven och hans familj ska utsättas successivt blivit allt grövre och med sexuella anspelningar. Med tanke på att samtliga inblandade är minderåriga har ärendet lämnats över till socialförvaltningen i Finspång. Eleven fick tandskador av misshandeln som kommer att åtgärdas av tandläkare, men han är fortfarande rädd för att gå till skolan.

-Pettersson tycker att ett lämpligt straff för skolkamraterna förutom att skickas till fjärran land vore att bara servera fläskkött på skolan i framtiden, det finns mycket att välja på. Ta dessutom ett allvarligt snack med föräldrarna om Darura. De är i Sverige nu.

NT 

5 thoughts on “Elev åt fläskkött – slogs av skolkamrater

  1. Hej. Självklart skall dessa ”personer” skickas tillbaka omgående tillsammans med sju klövern. Vi har fått proplemen med att sju klövern bjudit in ”personer” från alla konstiga länder. Brotten är bevisligen gjorda helt klart och det är sju klövern som är ansvarig. Denna samling sju klöver bör snarast utvisas från sverige. Efter alla de mycket mycket grova brott de gjort. Det värsta genom tiderna grövsta Landsföräderri och mycket mycket grov stöld av vår välfärd. Gör svenska befolkningen inget kommer vi få mycket allvarliga svåra proplem. år 2014. kommer sju klöverns gäster att kosta vår välfärd mer än ”600.000.000.000:-SEK. sverige lånar mellaan 1-2.000.000.000:- för att kunna betala för sju klöverns gäster.. Det betyder att varje svensk kunde få nära 100.000:-SEK skattefritt varje år. Nu svälter många pensionärer och kan inte betala sina räkningar/hyra mm. den oärliga sju klövern sitter och stjäl flera miljoner per år av oss svenskar. Märkligt att svenska folket inte gör uppror och kräver rättvisa. En svensk pensionär får 57% i pension, aandra länder ger mellan 100 – 110% i Pension. Nu lovar Borg att det kommer bli mindre för oss alla för invandringen kostar. Nu är det på tiden att dra in sju klöverns lön (stölder)
    mvh Bertil Nilsson.

  2. Är det klarlagt om den misshandlade också tillhör fredens religion (och därmed vart straffad i enligt med det gällande regelverket) eller var det en random Svenne som fick lära sig veta hut?

KommenteraAvbryt svar