Det är skillnad på folk och folk

ISRAEL. Kanadas premiärminister Stephen Harper har besökt Israel. Det verkar vara en trevlig karl som visas i första filmen.  Han sjunger Beatles Hey Jude och spelar piano och stödjer Israel mot de mörka krafterna i världen.

Många medlemmar av Kanadas premiärminister Stephen Harper’s delegation blev förvånade över att bli häcklade av två arabiska parlamentsledamöter i Knesset i måndags. ”Många av oss blev lite förbluffade av  att ledamöter i nationella parlamenten häcklar  en besökande utländsk ledare,” sade Jason Kenney, Kanadas socialminister under tisdagen.

Arabiska parlamentsledamoten Ahmad Tibi hävdade att hans kollega Abu Arar, en parlamentsledamot och beduin från Ar’arat i Negevöknen inte hade vatten eller elektricitet i sitt hem på grund av Israels diskriminering.

Israel TV2 kollade upp och visade att Abu Arar bor i ett tre våningshem med vatten, el, luftkonditionering och en parabolantenn och att gatan utanför är väl upplyst…!!!

Times of Israel 

2 thoughts on “Det är skillnad på folk och folk

  1. Det märkliga är väl att afrikaner som flyr, flyr till Israel med livet som insatts eftersom Egyptisk militär skjuter skarpt.

    Kanada har framstått som Israels vän nu när muslimen Obama vänt Israelerna ryggen. Det är en rad andra länder som också ger Israel sitt stöd.

  2. Är det inte Israel som sänder illegala flyktingar till AFRIKA i läger med högvolts ström för ingen skall kunna komma tillbaka? Ev Kina också har jag hört men inte helt säker. Ditt bör vi snarast sända hela sju klövern för att få slut på alla dessa grova kriminella saker som pågår. Självklart skall vi kräva ersättning från samtliga i sju klövern för denna stora förskingring från svenska folket. Vad tycker ni? Eller skall vi stänga alla skolor sjukhus upphöra med all välfärd ? Detta kommer mycket snart att hända var så säker. mvh Bertil Nilsson

KommenteraAvbryt svar