Bus på Nationaldagen

I den lilla sörmländska staden finns ett f.d. Folkets Hus. Där hyrde socialdemokraterna och närstående ABF lokaler. För en tid sedan fick huset en ny privat ägare och då sade dessa ”folkrörelser” upp lokalerna och flyttade ut trots att hyresnivån inte förändras och att de har uppsägningstid till 31/12 2012 och således får betala hyran ändå.

Om det var en protest eller inte är oklart men en moderatflagga sattes upp till 1:a maj och har hängt där sedan dess. Men i morse hände något, en skribent på denna blogg gjorde ett litet bus och bytte ut moderatflaggan mot en splitter ny, 4,5 m lång flagga av annan modell…visst blev den lilla staden betydligt vackrare?

13 thoughts on “Bus på Nationaldagen

  1. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor i Stråssa skriver:

    Jättebra, finfint! Man kanske skulle gjort en kupp i SVT:s studio också, såg inte att de skulle haft ens en liten bordsfana när de läste upp nyheter (varken Rapport eller Aktuellt). Men de kanske hade en pytteliten i nåt hörn?

  2. Hörde just på ”sydnytt”,där man intervjuade några kryssningsgäster i Helsingborg.Dessa var mäktigt besvikna på att firandet av Nationaldagen,inte märktes av.
    ”Vi möts av stängda butiker,få fanor och en öde stad,det hade vi inte förväntat oss” !!
    Alltså fortsätter ”de korrekta”,att sprida dålig PR för nya Absurdistan..Troligen sov den ”nya” befolkningen vid stadens internationella gästbesök !!
    Kanske det ända positiva…

KommenteraAvbryt svar