Olaglig moské upptäckt i Växjö, fastighetsägare riskerar 700.000 i böter

ISLAM. Vid ett tillslag av gränspolisen och Växjö kommun nyligen upptäcktes en olaglig moské och andra samlingslokaler i en industrifastighet i Växjö.

Upptäckten gjordes efter att kommunen fått in ett tips, skriver Smålandsposten, bakom betalvägg. Kommunen anser att fastighetsägaren brutit mot plan- och bygglagen.

Pettersson säger samma som jag gjort i många år. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till. Det är dag att börja återvandringen, så kan de ha sina böneutrop och halalstränder hemma…

Andra exempel på muslimernas steg för steg taktik:

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2019/12/sverige-c3a4r-ett-bc3b6rdigt-land-fc3b6r-islam.-vc3a4xjc3b6imamen-ismail-abu-helal.mp4
Sverige är ett bördigt land för islam. Växjöimamen Ismail Abu Helal

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Olaglig moské upptäckt i Växjö, fastighetsägare riskerar 700.000 i böter

  1. Allah mosker borde vara olagliga då de sprider desinformation, hat, ondska, …………. osv osv

    Jag röstar i EU valet ”FUCK HAMAS, stoppa islamiseringen”

    De svenska partierna verkar mer som ekot av ”VI SÅG DET INTE KOMMA”. Kunskapen om vad islamism står för är skrämmande låg i Sverige.

    Jag har INGA kopplingar till varken tomtar eller troll. Jag är uppvuxen med att tänka själv.

    40
  2. Ytterligare ett bevis vart vårt land är på väg. ISLAM tar nya steg framåt varje dag, vi måste inse att vi Svenska folk kommer att stå under ISLAMSK styre i framtiden.
    Ps: orsaken till detta vansinne är våra ” blinda,ej hörande,samt ej förstående politiker som total förstör vårt land.

    50
    • Muslimer, Muslimer överallt Muslimer. Men var tog integreringen vägen? Eller menade våra styrande att svensken skulle integreras? Röstar ALLTID på SD.
      Dom andra partierna borde stå åtalade för landsförräderi.

      34

KommenteraAvbryt svar