Nu vill Växjös shariamuslimer ha eviga böneutrop enligt islams steg för steg taktik

ISLAM. Växjös muslimer fick förra året tillstånd för böneutrop en gång i veckan. Tillståndet gäller utrop via högtalare i högst ske tre minuter och 45 sekunder och de görs varje fredag. Tillståndet gällde för ett år – till 7 maj – och efter beskedet från polisen har grannar överklagat i flera vändor. I november gav förvaltningsrätten klartecken för utropen och den 24:e april gjorde kammarrätten i Göteborg likaså.

Nu vill stiftelsen att utropen ska bli permanenta – och har skickat in en ansökan till polisen. Ibland är det oerhört tråkigt att ha rätt, men med muslimer är det lätt, de kör samma steg för steg-taktik hela tiden, och det behövs inga böneutrop, till och med muslimer har klockor och mobiler så de kan passa tiden ändå. I stället bör Växjös islamska center och dess moské stängas, totalt.

Växjö moské hetsar och sprider hat mot judar och kristna. Moskén uppmanar män att kontrollera sina döttrar och kvinnor, de använder Saudiarabiens officiella läroplan och böcker i sin islamska skola, de uppmanar muslimer att inte umgås med kuffar, det vill säga otrogna. Läs HÄR.

I 15 år har jag protesterat mot islam i Sverige, och gång på gång fått rätt, det är inte roligt. För det har jag och andra kallats rasister, nazister, islamofober och främlingsfientliga, trots att det är uppenbart vilka som är främlingsfientliga.

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till. Det är dag att börja återvandringen, så kan de ha sina böneutrop och halalstränder hemma…

Arnaud van Doorn, kommunpolitiker i Haag i Nederländerna vill införa halalstränder eftersom muslimer känner sig obekväma bland lättklädda och fult klädda människor på stränderna. Arnaud van Doorn som representerar det religiösa partiet Islamic Party for Unity som förslagit de nya stränderna. Enligt honom är det inte bara muslimer som klagar över strandentusiasters klädsel utan också många andra medborgare.

Som argument för sitt förslag väljer van Doorn att jämföra med tillgängligheten av nudiststränder och därför borde man även utforma halalstränder för den muslimska befolkningen. Sådana stränder uppger Van Doorn finns redan i de muslimska länderna Turkiet och Indonesien.

I sociala medier har många reagerat negativt på förslaget. En person skriver att landet inte är islamiskt och om de önskar halalstränder får de söka sig till ett islamskt land en annan tycker att man kan införa halalstränder den dagen Saudiarabien inför en nudiststränder.

Läs mer på HLN…

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

Mogadishu 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Nu vill Växjös shariamuslimer ha eviga böneutrop enligt islams steg för steg taktik

  1. Citerar denna åsikt som jag till fullo delar med skribenten ”Anonym” på debattforumet Familjeliv:

    ”Ljudföroreningar överallt”

    ”Nu på äldre dar (30+) har jag upptäckt hur ljudförorenat vår samhälle är och hur mycket jag stressas av alla oljud. Blir trött av att gå i affärer då det spelas skitmusik överallt. På restauranger samma sak. Utanför mitt hus är det tung trafik som sipprar in. På det kommunala badhuset spelas reklamradio när jag ska motionssimma. Överallt ljud som man inte bett om hela tiden.

    Det kan ju inte vara hälsosamt att ständigt bombarderas av intryck. Inte konstigt att folk är stressade och utbrända och barn får adhd-diagnoser när sinnena aldrig får vila. Själv mår jag i alla fall inte bra av för mycket ljud.”

    Jag fann det mycket kloka textavsnittet skrivet av signaturen ”Anonym” den 28 jul 2018. Länk nedan:

    https://www.familjeliv.se/forum/thread/78919736-ljudfororeningar-overallt

    Borde i allra högsta grad gälla även för böneutrop från minareter. För allas trivsel skulle vi därför behöva MINSKA ljudföroreningarna i det svenska samhället … INTE ÖKA PÅ spridningen av ännu mer onödigt oväsen.

  2. Någon som minns 70 och 80 -talens badstränder. Då var det vanligt med topless solbadande kvinnor. Och inte steg våldtäkterna i höjden för det.

    Nu är det slut med det. Och kvinnorna verkar vara de som vurmar för den varande utvecklingen.

    Märkligt.

  3. Man kan väl bara konstatera att religionsfriheten har sina brister. De icke troende får betala för det.

    Religiösa påbud som dessa böneutrop är, ska naturligtvis inte förekomma på allmän plats och ut i det offentliga rummet.

    Om det nu beviljas ett permanent tillstånd för det. Så är det riktigt illa.

  4. PK-etablissemanget, är inte blinda, de har ”öppna hjärtan” till allt vad islam är och står för, ända sen Palme. Se bara hur han for kors och tvärs i arabvärlden och tycktes trivas med det. VARFÖR??? För att socialisterna är samma pack som islamisterna. De värnar ju samma köttsliga råa fundament. För vad har inte vänstern vurmat för för skit genom åren, liksom brutala hänsynslösa regimer. Och se bara hur Löfven gör skillnad med attentat mot kristna respektive muslimer. Då på genomskinligt. Så medvetenheten är stor, vad PK-eliten gör, de STRÄVAR EFTER totalt förfall, för att det är det de gillar, precis som muslimerna. De bevisas av alla goda värden de förstört de senaste decennierna, genom sina sjuka påhitt. Tänk efter, så ser ni. Skillnaden, är bara, att islamerna är mer radikala. DE VILL UNDETGÅNGEN SNABBARE!!! Men de har samma mål. Därför gillar de destruktörerna varann!!!

  5. Och med dem som kontrollerar Sverige via politik och skattefinansierad media så är det också lätt, de accepterar samma steg för steg-taktik från muslimerna hela tiden.

  6. Vi närmat oss det osvikliga slutet
    för Vårt Fosterland!

    Vi har en regering där statsministerns parti är landets, genom tiderna, största
    LANDSFÖRRÄDARE!

    Socialdemokraterna HAR KONTRAKT med
    muslimerna, som säger att de (S) ska bidra
    till att muslimer kommer in i alla viktiga
    styrelser i Sverige, inklusive regeringen!

    – och det finns individer i Sverige som
    röstar på socialdemokraterna ! ! !
    – men visst, 50% är ju dummare än snittet!
    – och vi måste acceptera alla förstånds-
    handikappade!

    Det är en tröst att vara nästan 80!
    Synd om er som är yngre!
    Skyll er själva om ni inte gör något!
    ”Grannsamverkan mot våld” med
    diskreta källarmöten i hela landet kommer
    att kunna ändra på det som sker!
    ”Massan har alltid rätt!”

  7. Mona Sahlin: All kultur har kommit utifrån.
    Fredrik Reinfeldt: Det (ur)svenska är rena barbariet.
    Med sådana valda politiker vad annat är att vänta?

  8. Efter att ha kämpat för att kunna visa brösten på stränderna kämpar nu Sveriges kvinnor för att muslimska män skall kunna packa in muslimska kvinnor i säckar.
    Mer hjärndött än så här kan det knappast bli.

    • ”Mike E”!
      Den helt obegripliga, otydligt sammansatta
      ”föreningen”, Me Too är förklaringen!

      En grupp människor i en badtunna för 17 år
      sedan.
      Plötsligt kommer någon på att hon blivit våldtagen i tunnan!
      Me Too stöttar – och våldtäkten är ett faktum!

      => Sverige i dag!

  9. De två siste stegen är; näst sista steget: Sharialag är införd, vill döda, fördriva eller förslava alla som inte går över till islam.
    Sista steget : Alla som inte har gått över till islam är mördade, förslavade eller utdrivna.

  10. Tänker på det Danmark nyligen sade:

    Men när ni (Sverige) i praktiken blir ett arabiskt Mellanösternland har vi inte längre så mycket gemensamt.

KommenteraAvbryt svar