Över hundra i EU arbetar åt Ryssland

EU. Över hundra europaparlamentariker arbetar mer eller mindre medvetet åt Ryssland, säger den estniske EU-parlamentarikern Urmas Paet till Aftonbladet. Totalt sitter 705 folkvalda i parlamentet.

EU-parlamentet i Bryssel

En del hävdar att vapenhjälpen från väst bara förlänger kriget. Andra påstår att det var Ukraina som provocerade fram kriget genom att vilja bli medlem av EU och Nato, säger Paet. Han menar att budskapen ofta är ”copy paste” av Kremls propaganda.

Tyska AFD, Franska Nationell samling och ungerska Fidesz är enligt Paet de partier som har flest Rysslandssympatisörer i sina led. Alla tre ser i opinionsmätningar ut att göra stora framgångar.

-Pettersson säger att 100 ”ryssvänliga” är ungefär 15 procent och det låter rimligt. Det finns idioter överallt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Över hundra i EU arbetar åt Ryssland

  1. Tyska AFD, Franska Nationell samling och ungerska Fidesz är politiska partier som har gjort sig kända som stora motståndare till globalismen. Europa är genom EU på god väg att bli Sovjet 2.0 och trots det högre ordningstalet inte ett dugg bättre, tvärtom.

    Svenska politiker är på väg genom de små stegens tyranni på väg att ge upp vår självständighet. För vad? Det kan man fråga sig. En plats runt köttgrytorna i Bryssel eller någon annan icke-demokratisk institution. Vi får snart börja ra upp kampen för vår egen självständighet. Som AFD, Nationell samling och Fidesz.

    13
    34
  2. Finns det ingen gräns för hur dum och lätt manipulerad man får vara för att ta plats i EU parlamentet? IQ KRAV EFTERFRÅGAS

    35
    2
    • Ja alla som dotter som representant för ett vänster parti springer ju Putins ärende. För svensk del är det ju vänsterpartiets det är ju då illa att vänstern ägs av Moskva som finansiera verksamhetens

      1
      1

KommenteraAvbryt svar