Är Anders Lindberg Sverige fräckaste och största troll?

PROPAGANDA. Socialdemokraten Anders Lindberg är politisk chefredaktör på Aftonbladet, ett jobb han fått tack vare den Landsorganisationen i Sverige (LO) som äger 9 procent av Aftonbladet. Ägarandelarna är gällande sedan 2009. LO har enligt ett avtal med Schibsted vetorätt gällande att tillsätta Aftonbladets politiske chefredaktör, ändå kallar sig Lindberg oberoende socialdemokrat.

Nu skriver Lindberg i en ledare att M och SD delvis finansieras genom ett kryphål i kommunallagen. Anders Lindberg verkar ha glömt att det parti som utnyttjar kryphål och skattemedel allra mest är hans egna socialdemokrater. Att Aftonbladet får miljoner i mediestöd nämner heller inte redaktören, inte att S får bidrag från LO för att driva propaganda heller.

-Pettersson noterar att medlemsavgifterna för Socialdemokraterna är 4 miljoner. En procent av intäkterna.

Tidöregeringen vill införa skatt på vinsten från partilotterier, där S idag har ett undantag. Skatt på partilotterier är vad jag vet den första skatt S inte gillar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Är Anders Lindberg Sverige fräckaste och största troll?

  1. Kan epitet enligt nedan sättas på denne politiska redaktör?

    Politisk kommissarie, även kallad politruk, är en partifunktionär i främst Kommunistiska stater som har till uppgift att övervaka de egna väpnade styrkorna och ansvara för deras politiska skolning, organisation och lojalitet till Kommunistpartiet. Politiska kommissarier har även förekommit i andra icke-kommunistiska enpartistater.

    Fanns även en variant i Tyskland;

    Från december 1943 skapade den tyska militären ett nätverk av politiska instruktörer för att upprätthålla den nationalsocialistiska indoktrineringen av Wehrmacht. Dessa officerare, som kallades Nationalsozialistischer Führungsoffizier (NSFO), togs ut bland politiskt övertygade officerare och valdes ut av Martin Bormann. Deras uppgift var att främja ideologisk övertygelse och förstärka stridsmoralen genom undervisning och utbildning. De hade inget direkt inflytande på militära beslut, olikt vad de sovjetiska politiska kommissarierna hade.

    Urklipp från Wikipedia

    14
    1
  2. ”Dina skatter betalar Åkessons trollfabrik”
    En droppe i Missisippi till skillnad till Sosialisternas enorma ”propagandaindustri” i all media, myndigheter, och organisationer bara i Sverige där alla får betala genom skatter och avgifter.

    32
  3. Dina skatter betalar Aftonbladet/m.fl. tidningars skitjournalisters agenda är bättre, men det fattar inte folket, utan fortsätter att köpa/läsa möget.

    46
    1
    • Nu har SVT och Sossarna kastat en stor sten i sitt glashus .
      Insinuationer och luddiga påstående ska ge sken av en Trollfabrik .
      Deras blinda hat mot SD har lurat ut dem på tunn is .
      Ska bli kul att höra tänkande människors reaktion på smörjan .
      Det visar hur viktig en sanering av Public Service är .

      71

KommenteraAvbryt svar