Konstant kaos om Trump vinner 

USA-VALET. Om Donald Trump vinner höstens val väntar en period av konstant kaos, där den nygamle presidenten först och främst kommer att vilja utkräva hämnd för upplevda oförrätter. Det säger John Bolton, tidigare USA:s nationella säkerhetsrådgivare under Trump, i en intervju med magasinet Kvartal.

Donald Trump och John Bolton

Bolton avgick från posten i september 2019 och har sedan dess varit en ihärdig kritiker av Trump. I intervjun beskriver Bolton den tidigare arbetsgivaren som en person som kräver blind lojalitet av sina medarbetare.

Man måste vara lojal oavsett vad han begär. Det kommer att finnas ett betydande antal människor som han kommer att vilja utkräva hämnd på, säger Bolton.

-Pettersson säger att det är lite för många av Dirty Donalds tidigare samarbetspartner som tar avstånd för att det ska vara tillfälligheter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Konstant kaos om Trump vinner 

  1. Till skillnad mot kaoset i USA under hjärndöda Biden? Många DN-läsare som gör tummen ner om någon vågar att inte hålla med! 🐑🐑🐑 77 tummen ner på en kommentar. Finns det så många läsare här, eller är de från Bonnier medias trollfabriker?

    7
    8
  2. No no no no no ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, det maste bli lite ordning och reda pa all skit

  3. Japp, konstant kaos blir det precis som förra gången.
    Eller hur var det nu igen…?

    14
    37
  4. Kaoset beror helt på hysteriska och hatiska never-Trumpers. Journalisterna på CNN, MSNBC, Washington Post etc., sprider helt öppet groteska lögner och påståenden om Trump.

    48
    69
  5. Samma tugg som vanligt, alltså. Ex-vis…
    Världen och klimatet kommer att gå under om vi inte beskattar oss in i stenåldern.
    Sverige kommer att bli en nazist-diktatur om SD får inflytande.
    Och Trump kommer att göra kaos med allt och alla om han vinner valet.
    Har man inget substansiellt att komma med så får man ägna sig åt att berätta sagor om framtiden. Detta förfarande säger mer om bristen på sakliga argument, än vad Trump har för avsikter.

    56
    80
  6. Ja om är ett ord som inte skulle finnas ,men det är tur att det finns för då har man alltid ryggen fri . Sedan var dårarnas paradis Sverige ligger så är det nog inte något större handikapp om den kunskapen saknas , för geografikunskaperna är nog inte så stora i USA ,för det var väl bara några veckor sedan som den nuvarande administrationen placerade Sverige någon stans i mellaneuropa Och vad det gäller Biden så lär han snart inte veta var han bor , men det spelar ju ingen roll för han har många handledare om kring sig så det rullar på som vanligt .

    39
    61
  7. En soppa mellan kampanjdagar och domstolsdagar. Hur kommer det att sluta?

    58
    9
  8. Det bästa är kanske om CIA tar hand om honom på lämpligt sätt, för det amerikanska rikets säkerhet.

    Många har fått ångra att de inte hanterade Hitler, Stalin, Lenin, Mao osv medan det fortfarande var möjligt.

    56
    44
    • Lisa, svenskar har rösträtt i kommunal, region, riksdag, kyrko och EU-val plus eventuella extraval.

      Menar du val i USA så tror jag nog det finns en och annan svensk i USA som har rätt att rösta där också.

      Räcker inte det finns det tusentals med amerikansk medborgarskap som bor i Sverige och kan rösta i USA.

      57
      21
      • Jag tror Lis menar att Sverige och EU är mer en demokratur , våra smällen formas till något dysfunktionellt som ingen bland europeiska folken vill ha !

        23
        32

Kommentera