Våldssverige

INRIKES. Det fasansfulla mordet i Skärholmen är bara toppen av isberget. Jag har listat alla gängvåldsdåd i Sverige hittills för 2024 – och den samlade bilden är förödande.

Mord av den mest bestialiska typ plågar Sverige – och allt fler oskyldiga drabbas. Hur ser den svenska kriminalitetsutvecklingen egentligen ut? Vad gör politiker för att bekämpa den? – och vad händer med ett samhälle som hellre döljer än konfronterar systemhotande problem?

Dessa frågor tar Henrik Jönsson upp i veckans video om VÅLDSSVERIGE”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Våldssverige

  1. Och när vänstern felsöker våldsproblematiken finner de att orsaken till det grova våldet är….*trumvirvel* friskolor (!) Det är alltså friheten att välja skola som orsakat detta. Så baserat på den logiken kommer våldsvågen upphöra om vi förbjuder friskolor. Bra där.

  2. Lite ironiskt att se folk från Svt ondgöra sig över utvecklingen och med dramatisk, skärrad röst beskriva tillståndet på vissa platser.

    Det är ju de själva som har banat vägen för detta. Grindvakterna Jönsson pratar om är exakt dessa människor.
    Och de värsta fanbärarna mot vår undergång, socialdemokraterna med bihang, ger Svt fri passage till allt. Aldrig mot väggen, hellre mys-reportage.

    13
    1
  3. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Våldsutvecklingen i Sverige är önskvärd av extremvänstern. Enligt deras ideologi skall de infiltrera ”institutionerna” och skapa kaos, vilket sedan skall vara grund för ”folkets revolution”.
    Erinra då vad som händer med extremvänstern när ISLAM finns närvarande.

    Sverige har till slut ingen annan väg att gå än den t ex Guatemala tvingades välja. D v s att alla individer med kriminell potential infångas och placeras i förvar utan kontakter med omvärlden inkl anhöriga. Att ”vårda” dessa är meningslöst, bara se till att de avskiljs från resten av samhället. Notera att även den vänsterextrema ”intelligentian” har dylik kriminell potential.

    18
    1
  4. Knivskärningar, rån, bedrägerier och bränder, kommer utöver. Hur länge skall det dröja innan politikerna förstår innebörden av texten i koranen, där står klart och tydligt att muslimer måste döda kristna för att säkra en plats i paradiset. Har vi inte bevis nog?
    Förbjud spridning av koranen i Sverige.

    51
    1
    • Och Sverige har dessutom bistått med imamutbildning på svenska folkets bekostnad. Vad ska man kalla det? Sinnessjukt eller något liknande?

      53
  5. Det ser ut som våra folkvalda har tagit hit mellanösterns värsta brottslingar.
    Men med anhörig-invandring kanske vi får plats med fler.

    46
  6. Och ALLT detta beror i huvudsak på den slapphänta invandringen, så Politikerna i 7 Klövern bär ansvaret till 100% eftersom man ”bäddar får man ligga !!!!!

    59
    • Men de tre kvinnorna i 70 års åldern ska vi inte kalla sanering. En kvinna var 80 år. Ska verkligen våra gamla behöva utsättas för detta våld. Ren terrorhandling. Barbari. Såna är vanliga i Frankrike och Tyskland har jag läst. Nu är dessa terrorhandlinga här. ALLA kan NÄRSOMHELST bli nerstucken av någon knivhuggarterrorist. VARSOMHELST.

      34

KommenteraAvbryt svar