12 thoughts on “Invandrarnas nya kravlista

  1. 7 av 10 har slöja och representerar därmed en intolerant och fundamentalistisk livsåskådning som i sig är ett av de största hindren och framförallt tecken på att man egentligen inte är intresserad av att ”komma in i samhället”.

  2. Från Aftonbladet:
    ”I nuläget möts vi i stället av personal som segregerar oss från andra elever och som låter fördomar styra. Det får oss att känna oss ensamma – men skolan borde i stället hjälpa oss att bygga relationer över språkgränserna.”

    Så skolpersonal ”segregerar” immigranter…? Hur? Får de sitta i ett annat rum eller? Vilket struntprat. I vissa skolar är ju nästan samtliga immigranter eller immigrantbarn, är de alla segregerade i skolan? Från vad? Någon stackars överbliven svensk?

    Och vad gäller ”språkgränser” så löses de genom att man lär sig svenska. Ännu bättre är att man åker hem, så slipper man språkgränser om man inte orkar anstränga sig.

  3. 11 unga hijabtjejer anställda av Rädda Barnen. Redan när man ser bilden förstår man att de redan är ett gäng proffs som lever på att framställa sig som offer för rasism där allt ansvar för deras välmående ligger på skolan och svenskarna. Föräldraansvar? Eget ansvar? Nej, deras roll är att framstå som offer för orättvisor och rasism för annars har de inget uppdrag kvar.

    32
  4. När jag växte upp var Sverige ett land. Nu är det en plats.
    När jag växte upp var svenskarna ett folk.
    Nu är att vara svensk ett medborgarskap.

    40
  5. Det där hon sa borde skrivas ned och skickas in som debattartikel till bl.a. DN, SVD, Aftonbladet, Expressen m.fl. Inte för att jag tror någon tar in den, men man vet aldrig…det är ju dock rena självklarheter och helt i linje med FN:s flyktingkonvention
    Artikeln bör också tillställas t.ex. Bulletin, som är lite modigare, samt någon tung SD-politiker för ett tal i lämpligt forum, kanske riksdagen.

    36
  6. Redan 2011 publicerade den danske journalisten Mikael Jalving boken ”Absolut Sverige, en rejse i tavshedens rige”, – dvs på svenska
    ”Absolut Sverige, en resa i tystnadens rike”.

    I boken beskrivs hur Sveriges parallella kulturer hela tiden ställer särkrav, och där mångkulturens kritiker frågar sig hur man ska kunna samexistera i ett modernt, liberalt samhälle med dess grundläggande demokratiska fri och rättigheter. Hur ska demokrati kunna förenas med islams sharialagar, med könsapartheid och kvinnor inlåsta i niqab? – två helt väsensskilda värdegrunder tillsammans i ett och samma land !
    En omöjlig ekvation, men som är central för den härskande konsensus- och tystnadskulturen i Sverige. De få journalister och författare som skriver om frågan kopplar den genast till SD, en avsiktlig stämpling som syftar till att demonisera och skapa ännu mer tystnad.
    I en nation, i vars huvudstad en självmordsbombare försöker spränga sig i luften och vars statsminister då inte har mer att säga än att, ”det är oönskat”, så måste utifrån en demokratisk, anti-totalitär hållning, all sådan demonisering motarbetas.
    http://nydahlsoccident.blogspot.com/2011/02/mikael-jalving-absolut-sverige.html

    51
  7. Dom klarar nog inte ens av att matas med sked utan att bli kränkta över maten, oavsett om den är inte haram.

    Passar inte skorna så får ni gå barfota, simple as that…helst i halvmeters snö, så ni kan klaga på plogningen också och bli kränkta…

    Ut på två röda, som ni pröjsar själva…infantila a……..or..

    Skål på det, nu är det helg för de som har ev. ett arbete att gå till, och då inte en myndighet/politik utan ansvar, utan ett riktigt fysiskt arbete med ansvar för det som tillverkas..

    73
  8. Vad jag har hört så har de stora mediahusen redaktioner med endast utlänningar. De får medias alla redskap att driva en osvensk agenda med syftet att gör Sverige osvenskt.
    Det betyder att makthavare i media vill ge makt till osvenska människor att manipulera svenskar att acceptera en agenda som i princip ska dela ut Sverige till utlänningar. Man kan ju gissa att de önskar 10 till 20 miljoner klimatflyktingar som bara kommer in i våra hem och tar det de vill ha. Det du bör fråga dig är om du vill läsa, höra, se på media som vill bli din ätts undergång, dina barns död, att du får hela din existens raderad. Om du inte vill bli utrotad bör du genast sluta se på SVT och UR, lyssna på SR, läsa dina vanliga tidnningar osv. För om du fortsätter konsumera media som hatar dig så säger du till media att du vill bli utrotad. Media kan inte existera utan pengar, köp inte media som hatar dig!

    54
    1
  9. Vi kräver.. I h-e heller.
    Jag kräver att ni skall assimilera er till svenska normer och värderingar.
    Annars är det bästa för er att ni väljer ett annat land.

    104
  10. Avskyvärda fullständigt odugliga och extremt självgoda idioter.
    Inavlade folk som aldrig kommer gå att ens lära folkvett.
    Det dom har gemensamt är ISLAM dom dyrkar en pedofil som sk profet det säger ALLT

    94

KommenteraAvbryt svar