Jan Emanuel var med och grundade partiet Folklistan

EU-VALET. I förrgår skrev bloggen att Sara Skyttedal startat eget parti. Detta efter att hon lämnat Kristdemokraterna. Tidningen Flamman har läst protokollet från Folklistans årsmöte den 25 februari och kan nu avslöja att Jan Emanuel Johansson då valdes till firmatecknare för partiet, tillsammans med Skyttedal.

Jan Emanuel Pressbild

Jan Emanuel förnekar, men kan inte förneka underskriften på protokollet. Partiet ska inrikta sig på konservativa väljare till höger om Socialdemokraterna.

***

TIDIGARE 2024-04-02 Sara Skyttedal startar eget parti 

EU-VALET. KD:s tidigare Europaparlamentariker Sara Skyttedal startar ett eget parti, Partiet Folklistan, med sikte på EU-valet den 9 juni, rapporterar Expressen.

Sara Skyttedal

Skyttedal anmälde deltagande hos Valmyndigheten med förra veckan, enligt tidningens uppgifter. Ansökan om att registrera partinamnet ska ha godkänts i dag.

Ryktet om att Skyttedal varit på väg att starta ett eget parti har florerat under en längre tid. Den tidigare KD-ledamoten petades som partiets förstanamn i EU-valet i januari och ersattes av Alice Teodorescu Måwe.

Partier anmälda till EU-valet

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Jan Emanuel var med och grundade partiet Folklistan

  1. Är pengarna redan slut för den ”gode” flykting- och värstingentreprenören samt dokusåpa-”EPA-tjändisen” Jan-Emanuel ?
    Eller känner han att han inte längre finns i strålkastarnas sken ?

    Verkar inte bättre !

    Trovärdighet ”IQ-fiskmås”!

  2. Det händer mycket spännande inom politiken just nu .
    Demirok , klarar han sig efter EU valet .
    Dadgostar , får hon vika sig för en tokkommunist .
    Ebba , har hon skapat en egen El-Haj situation med Teodorescu-Måve
    Johan , verkar sitta säker , men måste få fler följare .
    Jimmie , äger .
    Magdalen , redan körd . t.o.m hästväljarna har tröttnat.
    Ulf , samlar nya poäng dagligen .
    Så kommer omröstningen om den nya ”könslagen” visa vilka riksdagsmän/kvinnor som törs tänka själv , och vilka som är hjärntrötta partipolitruker .

    19
    1
  3. Jan Emanuel Johanson vill nog bara leka ”Ny Demokrati”. Jag tycker att han kan hålla sig till sina dyra båtar, bilar och motorcyklar.

    Förresten, har han icke penning nog för att köpa sig en rakapparat ? Skägget ser ut som att det kunde hålla en halvliter bensin.

    14
    2
  4. Vilken jäkla kombination.
    Två uppblåsta muppar vad ska det bli för parti ?
    En gissning är att det inte blir någonting.
    Jan Emanuel och Sara Skyttedal två misslyckade politiker ska nu slå sina påsar ihop…… ska man skratta eller gråta ? Vilket skämt.

    40
    1
    • Om det fanns fler politiker av deras kaliber skulle Sverige se mycket bättre ut .
      Men jag tror Skyttedal skjuter sig i foten med sitt nya parti . En politisk satsning måste ske av en önskan att göra bättre . Hämnd är nog ett dåligt incitament .
      Många av dagens politikgarnityr har haft Sahlin , Annie Lööf , Löfven , Sjöstedt ,Björklund , Morgan J och Strandhäll som förebilder .
      Det och det stora inslaget av homosexuella och transpersoner har förpassat Sverige till jumboplatsen i Europa .
      Nu jobbar TIDÖ partierna på och det ser ut att gå åt rätt håll .
      Hoppas de orkar och att framgångarna håller i sig .

      24
      2
    • Inte lika säker, kommer nog att norpa röster från KD, SD, M och S, det ryktas också om att Henrik Jönsson är inblandad?. Den stora frågan är väl vilken politik de skall föra fram med detta gäng.

      13
      1

KommenteraAvbryt svar