Trumps taktik: Fördröj. Försena. Förhala.

USAVALET. Expresident Donald Trumps uttalade strategi att sinka de fyra brottsåtal med 91 åtalspunkter som väckts mot honom i USA fungerar. Taktiken, Sinka rättegångarna. Fördröj. Försena. Förhala, är framgångsrik. Det är fullt möjligt att ingen rättegång hinner avgöras före höstens presidentval.

Donald Trump hade inte fått ordet. Ändå drog han i gång vad som såg ut att bli ett långt försvarstal, där han påstod att han var ett utsatt offer.

– Jag är en oskyldig man. Jag är förföljd. . . De vill se till att jag inte vinner, hävdade han innan han avbröts av domaren. Så håller det på, gång på gång, år efter år. Trump är oskyldig till allt enligt honom själv, det är bara hans politiska motståndare som hatar honom…

-Pettersson gillade Trump i några år efter att han blev vald 2016, idag menar jag att Trump är en lögnare och bedragare. Jag undrar om Donald Trump har funderat på varför några tycker så illa om honom?

Republicans against Trump

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Trumps taktik: Fördröj. Försena. Förhala.

  1. Jag är ingen Trump fantast – svårt att vara det som Svensk och Europe. Men det är viktigt att se vad alla kriminella mål mot honom egentligen handlar om. Planerad ”Lawfare” som underminerar det amerikanska legala systemet. Podden Only In America tar upp de olika målen på en mycket informativt vis. Här är länken:
    https://podcasters.spotify.com/pod/show/caroline-calais7/episodes/USAs-Anti-Democratic-Movement-e2hd3oi

    11
    5
  2. Pettersson missar att såpass många INTE tycker illa om honom så han eventuellt kan bli president igen.

    I fallet Trump är det nog bra att ta flera steg tillbaka, skippa känslorna och försöka se det lite mer från ovan. Medierapporteringen är på pajasnivå och Trump är mer en symbol än en person för många.

    16
    5
    • Lrs, om du kollar noga så är jag inte så säker på att medierapporteringen är på pajasnivå.

      Enda chansen för Trump är att Biden är sämre. Väldigt många republikaner är emot Trump och tar man två eller tre steg tillbaka kan man inte undgå att se att Trump är en lögnare och bedragare.

      14
      16

KommenteraAvbryt svar