Islamisten Bilan Osman jagas av Kronofogden

INVANDRING. Bilan Osman är född 1992 i Göteborg av somaliska föräldrar. Hon har skrivit krönikor i Expressen och Svenska Dagbladet samt varit medarbetare/föreläsare på stiftelsen Expo. Osman skriver kolumner på Feministiskt Perspektiv och i kulturtidskriften Opulens. Sedan januari 2021 är hon krönikör och reporter på Dagens ETC. Hon växte upp i Linköping och Partille.

Bilan Osman är född i Sverige men hatet finns kvar, undrar varför inte Bilan flyttar till Somalia där hon har sina rötter och släkt.

Bilan Osman, kommunikatör för det islamistiska studioförbundet Bilan Osman, en organisation som fått sina statliga bidrag indragna efter att extremistiska kopplingar uppdagats. De har även hållit koranskolor för 7-åringar. Bilan Osman har även jobbat på den vänsterextrema tidningen Dagens ETC samt den vänsterextrema uthängningssajten Expo, och beskriver sig själv som syndikalist. och tidigare medarbetare på den vänsterextrema tidningen Dagens ETC, har en skuld på totalt 68 643 kronor hos Kronofogden, skriver Nick Alinia.

Skulden har delgivits Bilan Osman, men någon utmätning har inte kunnat påbörjas då det inte finns tillräckligt med inkomst för att kunna göra en löneutmätning. Det finns heller inga egendomar att utmäta.

-Pettersson är tveksam till att hänga ut människors privatekonomi, men Bilan Osman, är en offentlig, vänsterextrem och islamistisk opinionsbildare som skrivit för för flera av landets absolut största tidningar. Hon har fått sin ”lön” i form av presstöd och andra bidrag. Dessutom hatar hon ”vita” som betalar skatt till dessa bidrag.

Om Bilan Osman på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Islamisten Bilan Osman jagas av Kronofogden

  1. Hennes föräldrar måste ju vara hemska som lät henne växa upp här när dom trivdes så bra i Somalia.
    Dom måste verkligen skämmas nu

    16
  2. Verkar som hon behöver bidrag även till flygbiljetten hem till Somalia.
    För den här typen av slödder ska inte vistas i Sverige.
    Ut med eländet bara !!

    83

KommenteraAvbryt svar