Tillbaka till Medeltiden. Husby vill ha könssegregerat badhus

ISLAM. Husbybadet är ett badhus med äventyrsbad i Husby, Stockholm. Badet har förutom äventyrsbad också 25-metersbassäng, hopptorn med 1- och 3-metersavatser och undervisningsbassäng. Bubbelbad samt våt- och torrbastu finns.

I dag får både kvinnor och män simma under öppettiderna i Husbybadet. Men det blir det snart ändring på. – Jag tycker att det är bra med kvinnosim. Min fru är religiös och hon vill simma, men hon är inte nöjd att simma blandat män och kvinnor, säger Lejon Al-Kbr. För hans del är det både en fråga om religion och kultur.

Al-Kbr beskriver män och kvinnor som plus och minus. Om han ser en vacker tjej, tappar han koncentrationen och kan inte träna. – Med simtider bara för kvinnor så kan de känna sig trygga, säger Lejon Al-Kbr.

Skulle det vara okej för dig om din fru simmade med män också? – Nej.

Att säga att vi accepterar könseparerade badtider och betalar för det i de områden som allra tydligast präglas av hederskultur, det tycker jag är olämpligt, säger Moderaten Christofer Fjellner till Expressen.

Järvas stadsdelsnämnd skriver i beslutet att de snarare ser att beslutet leder till ökad jämställdhet mellan kvinnor och män eftersom att simningen stärker kvinnors hälsa.

-Pettersson anser att kvinnornas motion och simkunnighet inte är problemet. Det är de muslimska männen, islam och hederskulturen som borde utrotas. Vad skulle Diskrimineringsombudsmannen tycka om några kvinnor vill bada i det skattefinansierade badhuset under öppettider för män?

Initiativet om könssegregerat badhus är ett medborgarförslag som skickats in till Järva stadsdelsnämnd. Nämnden röstade ja vid sitt senaste möte. Vänsterpartisten Rashid Mohammed är ordförande i Järva stadsdelsnämnd, men han vill inte kommentera beslutet.

Om Husby på bloggen…

Rashid Mohammed (V), ordförande i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd vill inte kommentera beslutet som han varit med och fattat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Tillbaka till Medeltiden. Husby vill ha könssegregerat badhus

  1. Jag tycker att det är utmärkt med separata badtider. Jag vill ha badtider för svenskar i Sverige och för muselmaner i Långtbortistan.

    23
  2. Det går allt snabbare med islamist-anpassningen. Men hur ska det gå med alla dessa vilsna själar som inte hittat rätt i sin köns-identitet ? Det kan ju resultera i hundratals olika badtider. Själv vägrar jag att bada ihop med mussar, oavsett gubbar, kärringar eller om dom har sina kameler i släptåg. Kan jag få en helt egen badtid då ?

    44
    • Det har de äckliga nysvenskarna gjort.

      Rösträtt till kommunalfullmäktigeval har bland annat den varit folkbokförd i Sverige i tre år i följd före valdagen, samt är folkbokförd i kommunen..

      13
  3. Vill bara tipsa Rashid Mohammed om att i Jemen kan han o frugan njuta av 100% Islam 24/7, det finns också segregerade badtider så problemet är löst, en win/win för både Rashid och frugan, hej då.
    En liten fråga bara, varför kom du hit?

    65
  4. Vad gör denna figur i nämnden??
    ————-
    Ge denna rashid en kvart i närmsta isvak, han får ha kläderna på sig så ingen blir kränkt, och låt han be att allah kommer och räddar honom?

    49
    1
  5. Vilket då bevisar att dessa män rent genetiskt tänker med fel huvud, och deras kvinnor därför av födsel känner sig otrygga i mäns sällskap
    De säger ju det själva!!!
    Är det en kultur som vi ska välkomna i Sverige?
    Ska tusentals kommunister och invandrare protestera om denna kulturförändring inte får sprida sig?
    Vad kan jag säga, jag tycker om dem som de tycker om svenskar.

    67
  6. Vi vanliga kommer att få betala ett mycket högt pris pga PK-ismens snällism!

    Vad är det som gör att vissa slår dövörat till och INTE förstår vad islamismen står för.
    USA imperialismen protesterade ni mot men dagens hot från ISLAMISM och FASCISM försöker ni tiga ihjäl.

    Vill ni leva era liv som de gör i IRAN, AFGHANISTAN, FASCIST RYSSLAND, NORDKOREA, …………..

    70
    1
  7. Kommentarer:
    Lejon Al-Kbr säger att frun är inte nöjd. Är det inte egentligen så att herr Al-Kbr är nöjd.?
    Herr Al-Kbr har även svårt att se på andra kvinnor som han tycker är vackra. Vad säger det om honom? Kan han vara ett hot med oövertänkta handlingar när han t ex ser en vacker blondin? Själv ser jag inte muslimska kvinnor som påtänkta sexualobjekt. Så herr Al-Kbr kan vara lugn. Men kanske är han rädd för de muslimska fränder han har runt omkring sig som vill ha lite kul med fru Al-Kbr?

KommenteraAvbryt svar