Bekymrande att muslimer känner sig utsatta

ISLAM. Statsminister Ulf Kristersson (M) svarar på det brev som 15 muslimska organisationer i Göteborg skickat till honom. ”Jag är djupt bekymrad över att många muslimer upplever sig utsatta i Sverige. Det ska vi aldrig acceptera”, skriver statsministern i ett brev enligt Dagens Nyheter, bakom betalvägg.

Bild: Jeander

De 15 organisationernas kritik kom efter SD-ledaren Jimmie Åkessons utspel om att moskéer bör rivas. I brevet uppmanade organisationerna Kristersson till att stå upp för Sveriges muslimer.

Jag minns inget direkt uttalande från honom som handlat om att vi är under hans beskydd, sa Kalsoom Kaleem, som är talesperson för Muslimska samverkansgruppen i Göteborg till DN.

-Pettersson säger att muslimer är alltid kränkta och utsatta när de inte får som de vill. Kristersson borde fundera på varför mussarna känner sig utsatta, kan det ha något med deras uppträdande att göra.

Ulf, har du sett vilka som ingick i koranupploppen, det var hundratals muslimer. Har du sett vilka som gapar, skriker och sprider hat på gatorna efter Hamas terrordåd i Israel? Det är inte judar eller kristna och tänk på att det är rätt för en muslim att ljuga om det gynnar islam.

Varför finns det 15 muslimska organisationer i Göteborg? Finansieras alla dessa med bidrag?

Statsministern, du borde hänvisa till koranen och Darura när muslimer kräver särbehandling. Det står i koranen att den som kommer till ett land utan sharialagar ska rätta sig efter det landets lagar och seder, eller helt enkelt ber dem åka någon annanstans. Det finns drygt 50 muslimska länder att välja på.

 I muslimernas långsiktiga plan att driva frågor som är viktiga för politisk islam, som till exempel att införa viss separat lagstiftning; göra islamofobi till ett eget brott och göra kritik mot islam till ett hatbrott. Islam strävar efter ett religiöst styrt samhälle där individen är underkastad ett kollektiv och där demokratin som den definieras hos oss inte har någon plats. Det spelar ingen roll om det är terrorrörelser eller icke våldsamma muslimer. De har samma långsiktiga mål. Även om muslimer använder det demokratiska systemet för att försöka ta makten så är demokrati inget de tänker behålla när de tar makten.

Exempel på muslimernas steg för steg taktik:

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till. Det är dag att börja återvandringen, så kan de ha sina böneutrop och halalstränder hemma…

På filmen nedan ser vi en muslimsk lärare i Sverige som uppmanar svenskarna att lämna Sverige…från SVT i mars 2020. Slöjförbud handlar om rasism.

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2023/11/Islam-Nu-borjar-muslimerna-uppmana-oss-svenskar-att-lamna-vart-land.mp4

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Bekymrande att muslimer känner sig utsatta

  1. Mängder av Svenskar känner sig utsatta på grund av vad de riskerar att utsättas eller redan har utsatts för av rasister från MENA. Gängvåldtäkter, förnedringsrån, åldringsrån, dagliga skjutningar och sprängattentat, korankravaller, attentat mot blåljuspersonal. Allt detta är resultatet av massinvandring från MENA. Det borde Ulf Kristersson känna sig bekymrad över.

    34
    1
    • ..turrim skriver att Ulf Kristersson lider av Reinfeldtskomplex.
      – tydligen, han vände sig ju till Reinfeldt för att få råd, sa han till Expressen inför riksdagsvalet 2018, citat: “Jag har fått råd, och jag har bett om råd också“.
      Expressens reporter: “Har det handlat om hur du ska agera…?“
      Ulf Kristersson: “Jag tänker inte gå in på det. Det räcker gott så.“

      22
  2. Kom ihåg en sak….När såzzarna låtsas tycka synd om muslimer, handlar det bara om att kratta vägen för röstfisket. Det är den röda tråden genom alla former av desperata resonemang.

    41
    • De kommer inte frivilligt att lämna Sverige. De ska ta över. Förr försökte man med svärdets makt att erövra Europa. Nu skickar man folk som inifrån tar över länder. Vi har ju sett hur de kräver mer och mer. Och de har fått det hela tiden. Verkar bara vara SD bland riksdagspartierna som börjar säga ifrån. Dock vågar man inte gå hela vägen och förbjuda alla moskeer, utan man säger de där islamism predikas.

      26
  3. Finns risken att Kristersson gör detsamma som Magdalena börjar att fjäska,dalta med muslimerna ? Då kommer Kristerssons tid som politiker att dala snabbt,han blir i samma klass som Reinfeldt, Kristersson borde se vad muslimerna vill göra med vårt land.
    Ps. läs koranen, deras bok säger vad dom önskar oss icke muslimer.

    48
  4. Nu jä—r är det allvar .
    Nu skickar Sossarna fram de mest BETRODDA gamla ministrarna .
    Morgan J och Peter H talar om hur svekfull och dålig den nya regeringen är .
    Magdas kacklande papegojor upprepar samma saker som Magda och goddagspilten Baudin övat upp dem med .
    Jag trodde först de kunde tänka själv men sedan kom eländet .
    Tur att jag hade skämskudden inom räckhåll .

    50

KommenteraAvbryt svar