Nygifta Mohammed lämnade sin gravida fru i Gaza – vill ha hjälp av UD

GAZA. I Kairo samlas allt fler “svenskar” som tagit sig över gränsen från Gaza. En av dem är 30-åriga Mohammed Zuhair, som är syrisk flykting och svensk medborgare, rapporterar Sveriges Radio.

Mohammed åkte till Gaza för att gifta sig, men eftersom hans nyblivna och gravida fru inte är svensk medborgare har hon blivit kvar i Gaza. Mohammed vet inte hur han ska få ut sin fru, och hade velat ha mer hjälp av svenska UD.

Svensk polis är på plats i Egypten för att göra bakrundskontroller på “svenskarna” som lämnat Gaza.

-Pettersson lyssnar och hör på lögnerna. Mohammed visste att UD avråder från resor till Syrien men hade inte en aning om att detsamma gäller Gaza. Hade Mohammed vetat om avrådan hade han inte rest till Gaza.

Mohammed Zuhair är svensk medborgare och arbetar på ett på ett äldreboende i Sverige men Mohammed verkar inte kunna svenska. Han kallar sig själv syrier trots att han är svensk medborgare och vill ha hjälp av svenska myndigheter.

Sedan undrar i varje fall jag hur nygifta Mohammed kan lämna sin gravida fru vars föräldrar är döda i Gaza.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Nygifta Mohammed lämnade sin gravida fru i Gaza – vill ha hjälp av UD

 1. En riktig karl lämnar inte sin gravida fru i en oroshärd och mitt i ett krig.Men Mohamed vill ” rädda” sig själv i första hand.F.ö.kan man undra hur han träffade sin fru när han själv bodde i Sverige ? Hur många fler fruar finns det inte som lämnats åt sitt öde av sina “män” som lagt benen på ryggen och “flytt” och “flyr” ? Det är förresten synd att kalla dom för män för det är dom inte.Fega krakar och fullblodsegoister är väl en mer riktig beteckning….

  89
 2. Och vi Svenskar har ett lysande tillfälle att se hur Socialdemokratisk Politik förstört Sverige .
  Finansiella Times har ett stort reportage om det Svenska Förfallet .
  Och ingenstans i reportaget står det att Sverigedemokraterna är skyldiga till försämringen .
  Orsaken är den fullständigt galna invandringspolitiken, enligt tidningen.
  Tror någon att artikeln kommer uppmärksammas i svensk presstödsberoende media .

  88
  • Angående vad Christer skriver här ovan,
   …kommer Financial Times artikel om Sverige att uppmärksamma i svensk media?
   Går att läsa i sin helhet:
   Sök på ”Financial Times: The violent gang crisis shaking Sweden”,
   – den rubrik man valt på sitt långa reportage, publicerad igår.
   Där beskrivs Sveriges förfall, som efter att ha tagit emot fler asylsökande än de flesta andra europeiska länder, nu har kriminella nätverk över hela landet, att bevis tyder på att de infiltrerat offentliga tjänster, politiska partier och rättsapparaten.

   29
 3. Mohammed har en ypperlig chans att förbättra mellanöstern genom att stanna där. De har gamla även där och han pratar deras språk. Här är han bara en plåga för de äldre.

  103

Kommentera