Övertygande bevis för tunnlar under sjukhuset

GAZA. Den amerikanska nyhetskanalen CNN har haft ett team på plats vid den tunnel i anslutning till al-Shifa-sjukhuset som Israels armé släppte videoklipp från på söndagen. Materialet ska enligt Israel ses som bevis för att terrorgruppen Hamas har haft en ledningscentral under sjukhuset.

En av Hamas Terrortunnlar. Bild IDF

CNN:s reportrar, som guidades till tunneln av israeliska soldater, konstaterar att tunneln är det mest ”övertygande beviset” för att det finns ett nätverk av tunnlar under sjukhuset. Samtidigt skriver de att det inte är ställt ”utom tvivel” att det finns en Hamascentral där nere. ”Att se vad som ansluter till den tunneln är helt avgörande”, för att kunna dra några slutsatser enligt CNN.

Israel har under en längre tid hävdat att Hamas använt sjukhuset, och tunnlarna under det, som en ledningscentral. Hamas har tillbakavisat anklagelserna.

-Pettersson har länge varit övertygad om att FN, Läkare utan gränser, sjukhuspersonal, journalister, civila, med flera har vetat om Hamas terrortunnlar under sjukhus, skolor och bostäder.

Hamas säger själva att de byggt 50 mil tunnlar i ett område som enligt media är under “total” blockad av Israel.

 • Varifrån kommer betong, armeringsjärn, elkablar, ventilationstrummor, fläktar, generatorer osv. Det är inte möjligt att detta smugglats in utan kännedom.
 • Varifrån kommer pengarna till detta? Det är inte helt fel att tro att det är biståndspengar inblandat till tunnlar och Hamas vapen.
 • Många miljarder som borde ha gått till fredliga ändamål har används till Hamas terrororganisation.

Nedan spränger den Israeliska Försvarsmakten, IDF, ett av Hamas tunnelnätverk, notera hur omfattande det är.

Foton på beväpnade Hamas-terrorister som vaktar israeliska gisslan som hålls på Shifa-sjukhuset med full kunskap av medicinsk personal där.

Israelisk gisslan inne på Al-Shifa sjukhuset…

-Pettersson ser att det finns massor med bilder som bevisar att den muslimska terrorgruppen Hamas använder sjukhus och civil infrastruktur som skydd. Jag TROR dessutom att en del av sjukhuspersonalen och arabiska anställda står på Hamas lönelista. Liksom lokala journalister.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Övertygande bevis för tunnlar under sjukhuset

 1. Nu verkar till och med SR vara övertygade, SVT och SR brukar annars inte bli övertygade om vad som händer i Israel om inte Hamas eller någon av dess bundsförvanter bekräftar det.

  11
  1
 2. Är det till dessa tunnelbyggen Svenska biståndspengar går ?

  Ps. Svaret kanske Socialdemokraterna kan ge oss skattebetalare ?

  35
  2
  • Hade man kunnat skulle man naturligtvis ha en videosnutt som visar att man kan ta sig från sjukhuset till tunnlarna, då detta inte finns så tror jag detta är fabricerat. De halshuggna bebisarna borde ha namn och föräldrar… O.s.v. Lita inte på någon sida i krig, det mesta är överdrifter och lögn för att rättfärdiga div. saker.

   7
   8
 3. Gazaborna är lika skyldiga till kriget som hamas.
  Hade velat få slut på kriget hade de hjälpt IDF att säkra regionen.

  49
  1

Kommentera