Donald Trumps plattform blöder pengar

UTRIKES. Donald Trumps Truth Social har förlorat omkring 73 miljoner dollar, vilket motsvarar 790 miljoner kronor, sedan starten för knappt två år sedan. Nu riskerar sociala medie-plattformen att läggas ned, rapporterar CNBC.

Det förlustdrabbade bolaget har planer på en börsnotering genom att gå samman med ett annat bolag. Om dessa planer går om intet är nedläggning ett troligt alternativ, enligt ett dokument som CNBC tagit del av.

Utgången i de rättsfall som ex-presidenten för närvarande utkämpar väntas också påverka de långsiktiga förutsättningarna för bolaget. Ex-presidentens eventuella bortgång, fängelsestraff eller inkapacitering skulle negativt påverka bolagets affärer, skriver amerikanska finansinspektionen SEC i ett utlåtande.

-Pettersson ser att Donald Trump står åtalad på 91 punkter i fyra separata fall så han har lite att göra de närmaste åren och advokatkostnaderna blir nog något mer än kaffepengar.

Om Trump vinner presidentvalet 2024 är risken stor att han kommer att ägna sig åt att hämnas på de enligt honom korrupta och illojala i stället för att styra landet. Jag tror att Donald Trump alltid gör det som är bäst för Donald Trump, inte det som är bäst för USA och världen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

KommenteraAvbryt svar