Magdalena Andersson – det är högerns fel…

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Högermajoriteten i Sveriges riksdag har gjort att samhället dragit sig tillbaka och kapitulerat för marknadskrafterna, enligt Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson.
Nu kopplar hon ihop dagens samhällsproblem med att marknaden har fått breda ut sig.
– Man har lämnat över för mycket antingen åt marknaden eller åt ingenting. Och så har kriminella gäng klivit in på vissa områden och tagit över, säger Andersson enligt Göteborgs-Posten (bakom betalvägg).

-Pettersson konstaterar att Magdalena Andersson (S) har selektivt minne, alternativ har drabbats av någon kognitiv sjukdom.

Läs gärna om assistansbedrägerier på bloggen. De pågick redan på Reinfeldts tid men sedan fick Magdalena åtta år på sig att gör något åt problemet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Magdalena Andersson – det är högerns fel…

  1. Om klankriminella startar eller tar över privata företag är det för dj-t. När klankriminella tar sig in i politiska partier och väljs in i kommun- och regionstyrelser är det än värre. När de tar sig ända in i Riksdagen är det katastrof. Att de sedan hålls om ryggen av partiledare m.fl., för att röster är viktigare än ryggrad, förvärrar ytterligare.
    Vilka ord finns förresten för det faktum att en statsministerkandidat betalar 1500 miljoner kronor, till kurdiska ”frihetsgrupperingar”, för att bli vald?

    28
  2. Jihad Maggan eller Arga Andersson eller Lögnalena Andersson (S) fortsätter att förneka verkligheten.

    (S) kommer om de får chansen att förstöra det som fortfarande finns kvar av August Palm och Axel Danielssons tankar. MP+C+V+L håller med. Dessa goda, naiva och nyttiga idioter som lever långt från den svenska verkligheten

    22
  3. Och när blev såzzarnas importerade terrorister en del av Marknaden ?
    Menar alltså Magda att den skjutglada valboskapen är en så etablerad företéelse i samhället ? Fattar hon inte att det är hennes nya kärnväljare som skapat eländet. Alltså inte högern, utan vänstern. Såzzarna har inte landets bästa för ögonen, utan Makten och inget annat än Makten !

    38
  4. Hon hatar varje dag i opposition.
    Ut slungas orden , tanken stilla stå .
    Och vi är några miljoner som gläds varje dag hon befinner sig långt ifrån makten .
    Olika falla ödets lotter .

    53
    1
  5. Om man kör hennes prat i ett översättningsprogram på internet.
    Från det politiska baklängesspråket till begriplig Svenska .
    Så säger hon att den Socialdemokratiska politiken de senaste 30 åren varit en katastrof för Sverige och Svenskarna .
    Och det har hon alldeles rätt i . Det måste man ge henne .

    46
  6. verkligheten är den att det är Maggan och sosdialdemkrater som har ansvaret för hur det ser ut i Sverige.!
    det första är att man stängde ned kärnkraften ! vilket fick energipriser att öka detta gjorde att allt som producerades med EL ökade i pris på grund av det ökade el priset ..
    det är detta som nu kallas inflation och som försöker stoppa med höjda räntor ? dessa räntor som skenar ger ju problem med hus lån och alla typer av belåningar !
    industrin är beroende av fasta stabila El priser !!
    och det är ju så att det är Maggan som ansvarar för detta hon var ju partiledare för det största politiska parti och utan hennes medverkan skulle varken Centerpartiet råeller Miljöpartiet kunnat skapa det vi ser i dag !

    även innan detta spårade ur så är det ju fortfarande så att det är sossialdemokraterna med satellit parin som skapat dom kriminella gängen som skjuer på allt och alla säljen narkotika samt kastar kärringarna från hus tak? gissa vad det kostar eller cov19 skandalen och den cirkusen!
    en sak är säker kärringarna i den tidigare regeringen har gott en ofantligt skada på Sverige

    46
    2
  7. Mycket ska man läsa eller höra från ”Sosseriet” innan ögon och öron trillar ur skallen! Precis som Pettersson skriver så har ”Sossarna haft många år på sig att rätta till saker och ting. Dessutom hade de ju en s.k. Justitieminister som var stolt över att inte hade gjort någonting. Ganska ruskigt? Så mer ”Blame Game” – allt är ju SD:s fel?

    58
    1
    • Arga Andersson har bevisligen en så dålig verklighetsuppfattning, att hon borde omyndighetsförklaras och få förmyndare.
      Det mesta hon säger bevisar detta.

      41
      1

KommenteraAvbryt svar