Tystnad råder

Adam Cwejman skriver på ledarsidan i Göteborgs-Posten, att de som i tjugo års tid skränat om SD nu är tysta när den arabiska terrororganisationen Hamas slaktat barn, våldtagit kvinnor och avrättat oskyldiga.

Ledartexten inleds med dessa ord. ”Samma personer som protesterar mot SD är paralyserade när det uppmanas till slakt på civila under manifestationer eller i sociala medier”.

De som uppmanar är araber bosatta i Sverige och de som är tysta befinner sig på vänsterflanken i svensk politik.

Cwejman, som förövrigt har en bakgrund som ordförande i Liberalernas ungdomsförbund, skriver i texten att de som vigt sitt liv åt att leta efter Sverigedemokrater som skrivit några mindre väl valda ord i sociala medier, inte med ett ord nämner det som Hamas gjort och de manifestationer till stöd för Hamas som utspelats på svenska gator. ”Sverigedemokraterna är nämligen enligt manus alltid onda”, som han noterar.

Jag letar på Expos webbsida och ser inte ett enda inlägg om de araber som på svenska gator och i sociala medier skanderat att de vill slakta israelerna. Vi tror att Expo noga följer Petterssons, så någon av er får gärna kommentera orsaken till detta i kommentarsfältet. Från Mattias Gardells sida är det lika tyst, men han anser som bekant att Hamas inte är en terroristorganisation. Allas vår Henrik Arnstad, som ser SD som ett antisemitiskt parti, lyser också han med sin frånvaro, trots att antisemitismen frodas på svenska gator i denna stund. Anne Ramberg, advokatsamfundets förra ordförande, fick redan 2014 utstå massiv kritik från advokatkollegor för sitt ställningstagande för Hamas. 2014 skrev hon följande i en debattartikel. ”Hamas raketbeskjutning förtjänar förvisso stark kritik. Men den måste ställas i relation till det som palestinierna under lång tid har fått utstå”. Nu är även hon tyst, men det kanske man måste vara om man är ny ordförande i Expo. Ni får gärna besvara också den frågan i kommentarsfältet.

Läs Adam Cwejmans text här. Efteråt kommer ni säkert hålla med det som Henrik Jönsson säger i denna utmärkta film där han belyser Socialdemokraternas kärlek till den nya väljarbasen, palestinierna. ”Jag skäms”.

11 thoughts on “Tystnad råder

  1. Palestinierna på Gaza har slutat glädjas åt våldtagna lemlästade Israeler, nu gnyr de, gråter och klagar över vedergällningen.
    Men det var uppenbart roligt en kort stund.
    Förståndet är klent.

    89
    1
  2. Man måste komma ihåg att socialister ser inga problem med att judar mördas, lemlästas och våldtas av goda muhammedaner. Det är vad de själva vill göra med dem.

    74
    1
  3. Skaderegleringen pågår för fullt i vänsterleden. Deras problem är den bristande mentala förmågan att ta in den riktiga verkligheten. Socialdemokratin har i många år lyckats framställa en alternativ verklighet, som nu rämnat totalt.
    Paniken sprider sig, som en löpeld, i lögnens högkvarter, på Sveavägen 68.
    Ljugarlena Andersson (underbart förnamn), åskådliggör socialismens lögner och degenerering på ett mycket övertygande sätt. Slödderpartiet Socialdemokraterna

    79
    1
    • Det tragiska är: vad fan tror de att de reglerar för skada?

      Hur kan de inte se vad islamism ör? Har de inget lärt av revolutionen i Iran? Muslimerna kommer slakta kommunister och socialister tids nog när möjlighet finns. Enda kärleken de hyser för vänstern är de bidrag de ger till jihad.

      20
  4. Jag har lyssnat på Åkesson i 20 år. Han har sagt samma sak hela tiden och blivit hånad av media och sjuklövern. Så om det är någon stake i politiker och media så ber de dom honom om ursäkt för att de hade fel och Åkesson rätt. Hand upp alla som tror det kommer att hända.

    120
    • Stake i en vänsterpolitiker?
      Nej, nu gäller det att skademinimera så man inte blir ställd vid någon skampåle med efterräkningar att påräkna. Man kan ju åka ut i kylan.

      71
      2
  5. Det märkliga med företrädarna för fredens religion är att de bölar, skriker och blir rasande när en koran eldas upp.
    Men när oskyldiga människor bla barn mördas så firar och festar samma folk!?
    Islams företrädare hör inte hemma i den civiliserade delen av världen!

    115

KommenteraAvbryt svar