Biståndet går till terrorism

TERRORISM. FN:s hjälporganisation för Palestinaflyktingar, UNWRA, bedriver undervisning, matransonering och annan välfärdsverksamhet. De flyktingar, c:a 700.000 som flyddes/reste från Israel 1948 har numera blivit över fem miljoner. Medan de araber som inte följde de arabiska ledarnas uppmaningar att lämna Israel har blivit Israeliska medborgare så är de som hamnade i de arabiska grannländer fortfarande flyktingar och har inte fått bli medborgare i respektive land. Flyktingskapet går i arv och de fem miljonerna i 3-4 generationen kräver att få återvända. ”Palestinier” är det enda folk som har ett eget FN-organ. UNWRA har verkat sedan 1949.

Lyssna på barnen nedan, våra skattepengar går till att lära barnen hata och det är FN som lär ut hatet. När våra politiker påstår att inga pengar går till Fatah på Västbanken och Hamas i Gaza och deras terrorism så ljuger dom. Givetvis hamnar en del av pengarna hos terroristerna, och FN utbildar nya martyrer åt Hamas.

-Pettersson säger att efter andra världskriget fördrevs 12-14 miljoner tyskar från Östeuropa där de bott i hundratals år. Idag är dessa tyskar inga problem, de bor och är assimilerade i Tyskland. Tyskarna som hade startat och förlorat ett krig, accepterade förflyttningen och de nya gränserna.

Den 29 november 1947, röstade FN för en delning av Brittiska Palestina i en judisk och en arabisk stat. Enkelt! Judarna sa ja. Araberna sa nej. Och de sa inte bara nej, Egypten, Jordanien, Syrien, Irak, Saudiarabien och Libanon startade ett förintelsekrig mot den nya staten Israel.

850.O00 judar tvingades att fly från arabvärlden, de fick ingen ersättning för den mark och de fastighet de ägt i kanske tusen år. Judarna är idag assimilerade i Israel, USA och på andra håll i världen.

Araberna förlorade kriget och enligt FN flydde eller tvingades 700.000 araber fly i det krig som de själva startat.

Men den jättelika arabvärlden ville inte ta hand om 700.000 landsmän från Palestina, de är än idag gisslan, nu har de blivit över fem och andra klassens medborgare i Syrien, Irak, Egypten och på andra håll.

Vad har arabvärlden för ansvar för krigen i Mellanöstern?

Arabvärlden ville inte hjälpa 700.000 araber. Israel tog emot lika många judar som tvingades bort från arabvärlden och de araber som blev kvar i Israel är idag fullvärdiga medborgare. De är ungefär två miljoner idag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Biståndet går till terrorism

  1. Avveckla UNWRA och annullera deras permanenta och ärftliga flyktingstatus i respektive länder. Istället får de länderna assimilera dem. Det är deras bröder och systrar trots allt.

  2. Lrs
    Jag har definitivt inget till övers för nazistsvin, men när det börjar babblas om islamofober, borde man väl även använda begrepp som nazifober…

    12
  3. ”Arabvärlden ville inte hjälpa 700.000 araber”….
    och Saudiarabien som är urhemmet för islam, med islams allra heligaste platser Mecka och Medina, tar inte ens emot sina egna muslimska trosfränder. Hur väl rimmar det med deras oantastliga och okränkbara instruktionsbok Koranen?

    34
  4. Ni som står på palestinska sidan måste inse att vänstersidan i Sverige sponsrat Hamas i årtionden.
    Olof Palme var stor fan av Palestina,Arafat och Hamas, det säger en del om hans politiska gärning.
    Säga vad man vill, men nu är det slut med bistånd från Sverige.
    Den politiker som skulle bevilja bistånd till Palestina i framtiden lär inte bli långlivad på posten.

    33
    • Tyvärr har du fel. Snart kommer biståndskranen öppnas igen. SVT kommer inte visa filmer på arabbarn som vill döda judar utan snyftfilmer om palestiniernas ”utsatta” position. Man kommer rapportera om Israels ”anfall” mot Gaza som dödar kvinnor och barn och mespolitiker på högersidan och judehatare på vänstersidan börjar snart se till att pengarna flödar till terrorstaten Palestina igen. Ge det en vecka och det mesta kommer att handla om Israels fel och övergrepp, i vanlig ordning.

      28
    • NALLEN – Sverige – Hej jag är en kille i övre medelåldern och som igentligentligen alltid haft ett intresse av vad som händer i mitt land och även politiken. Men har haft fullt upp med annat. Men först nu har jag tid att följa med i dom beslut som tas.
      NALLEN skriver:

      https://youtu.be/E00mGbWcASY?si=uhzTtnWUADJjBNZ8
      Här är en länk i samma ämne som jag tittade på tidigare i dag

    • Tro inte att miljarder till Palestina från Sverige är slut. Kristersson kommer att fortsätta Reinfeldts gärning.
      Man skall aldrig tro på vad en politiker lovar, bara komma ihåg vad hen gjort.

      20
  5. Till slut har Expo lyft bladet från munnen och Daniel Poohl har skrivit en pliktskyldig artikel om risken för antisemitism i spåren av Hamas terrordåd.

    Men det intressanta är naturligtvis inte de självklarheter han skriver om Hamas terror och arabiskt judehat utan om hur han väljer att rikta fokus när det gäller judehat senaste dagarna:

    ”Högerextrema antisemitiska grupper tar också chansen att växla upp sin retorik. Under en manifestation i centrala Stockholm till stöd för Israel dök under onsdagen nazistiska Nordiska motståndsrörelsen upp för att störa mötet.

    På flera platser i landet har också Hamas attack hyllats, exempelvis vid pro-palestinska bilkorteger.”

    Det är nazisterna som nämns först och med namngiven organisation och med mest text. Sedan EN enda mening om ”propalestinsk bilkortege”. Inte prohamas utan propalestinsk, redan där vilseledande. Och detta med nassarna är ju en liten parentes, det är ju arabiska prohamas och judehatardemonstrationer som helt dominerat de senaste dagarna i Sverige. Expo är riktiga troll som lurar vänstermuppar på sanningen.

    Efter detta ägnas resten av artikeln, ledigt mer än hälften, åt sedvanligt tjat om islamofobi. Det är synd om muslimerna eftersom…?
    https://expo.se/2023/10/hatet-okar-i-sparen-av-terror-och-krig

    21

KommenteraAvbryt svar