Malmö väljer bort det råa samhället

Malmö stad arrangerade idag en konferens mot islamofobi och för att bekämpa det kalla och råa samhälle Sverige blivit.

“Det är en historisk konferens mot islamofobi”, skriver kommunalråden Katrin Stjernfeldt Jammeh och Amani Loubani, bägge Socialdemokraterna. Udden riktas förstås mot Sverigedemokraterna och en känga ges till regeringen som man anser bjudit in de “högerextrema krafterna” i värmen. Att Sverige blivit ett kallt och rått samhälle kan vi alla skriva under på. Det är bara att ta del av de dagliga nyhetsrapporteringarna och att det inte är Sverigedemokraterna som står för det råa vet vi.

Expressen

De här orden i debattartikeln får nog många att reagera. “När andra kommuner skär ner i kulturverksamheten öppnar vi nya bibliotek och ser kulturen som en viktig del av välfärden”. Malmö stad håller sig som bekant flytande tack vara mer välskötta kommuners bidrag. Cirka 25% av Malmös intäkter kommer från det kommunala utjämningssystemet, eller om man så vill. 17 800 kronor per invånare.

Malmö stad

Konferensen

För att förstå Socialdemokraternas vurm för muslimer och islam, kan vi titta på 2022 års valresultat från valdistriktet Rosengårds centrum.

13 thoughts on “Malmö väljer bort det råa samhället

 1. Den damen är i full klass med Sossarnas partiledare, istället för att erkänna och beklaga sina egna misstag och feltänk försöker dom att lägga skulden på andra, Malmö idag är
  ett sorgligt exempel på det som Malmö en gång var! Att det förr var vanligt att besöka
  Malmö som regionens huvudstad, men idag undviker man detta skräckexempel, så fru
  Skrammel har verkligen lyckats att förvandla den till ett skräckexempel!
  Dra in utjämningsbidragen!

  14
 2. Andra kommuner tvingas skära ner för att konkursboet Malmö lever deras pengar. Dags att sätta Malmö under tvångsförvaltning. Islamofobi är Islams fobier mot alla andra.

  23
 3. Vaccinationsgraden måste vara låg i Malmö. Är det någon som ställer till jävelskap, mördar, skjuter, misshandlar, våldtar och rånar så är det i hög grad muslimer. Det är sunt att vara islamofob.

  24
  1
 4. Vänsterkärringar så klart. De tänker med organet mellan stortårna. Malmö gillar alltså rasistiska gängvåldtäkter mot svenska kvinnor och flickor. De gillar rasistiska förnedringsrån mot svenska barn och ungdomar. De gillar rasistiska åldringsrån mot våra gamla och försvarslösa. De gillar dagliga skjutningar och sprängattentat. Är Jammeh gift med en utlänning? Jammeh är knappast ett svenskt namn.

  50
 5. Så det är alltså inte Slaktarna som ska skärpa till sig. Det är tydligen slaktarnas Offer det är fel på. Snälla regeringen ; Säg upp bekantskapen med Malmö !

  62
  • Det fanns en tid då malmö “hotade” med att dom ville bli Danskar. Idag blir det mest ett önsketänkande.

   45
 6. Tag bort stöldpengarna från denna skräppolitiska kommun, och pengarna åter till de skötsamma kommunerna. Mamö måste visa att kunna stå på egna ben.

  65
  1

Kommentera