Elsa Widding kommenterar Riksrevisionens rapport

ENERGIPOLITIK. Elsa Widding är energiexpert med flera ledande befattningar bakom sig i stora energibolag. Hon verkade bl.a. som expert i Regeringskansliet med ansvar för Vattenfall under den förra borgerliga regeringen. Idag är Elsa Widding partilös efter att ha lämnat Sverigedemokraterna.

Riksrevisionens rapport kritiserar otillräckliga statliga åtgärder för ett effektivt elsystem och den förra regeringens hantering av kärnkraftspolitiken som ogenomtänkt och utan konsekvensanalys. Riksdagsledamoten Elsa Widding (partilös) är positiv till rapporten och tycker att den visar att svenska politiker behöver agera utifrån verklighet och inte efter önsketänkande.

Om Riksrevisionen på bloggen

9 thoughts on “Elsa Widding kommenterar Riksrevisionens rapport

  1. Miljöpartiet tycks ha infiltrerat moderaterna. Nu sägs Fjellner komma med en utredning till landsmötet. Fler vindkraftverk, urvattnad rätt tillkommunalt veto och mutor till närmast berörda.

    Kristersson kan gå i Reinfeldts ledband när det gäller att förstöra landet om han inte totalt sågar den utredningen. Dubbelbluff från M.

    11
  2. ja den senaste revisionen av EL försörjning ger ju en direkt fingervisn hur illa sköt !? men mdet har ju inte landats för det behövs .. det är ju då att det är centern Miljöpartiet och sossarna som ansvarar för problemet som hänger sig kvar ? borde inte dom få stå för kostnaden när det hänger kvar .ja Elsa du går nog trycka till dessa politiska medarbetare som inte klarar av att där två tal .. miljömupparna klarar inte att göra en konsikvens analys!

    15
  3. Elsa Widding klär kärnkraftsförespråkarnas tankar i ord. Mp:s fantasifoster har kommit på skam. Att helt bortse från verkligheten är deras adelsmärke.
    Att de fick med (S) på tåget berodde enbart att (S) är förblindade av makten. Totalt förblindade! Makten betyder mer än allt annat för (S); mer än till exempel svenska folkets väl. Denna kombo (S och Mp) av politisk dekadens har varit mycket kostsam för folket.

    Hur kan sossarna ha runt 38% av väljarstödet? Vad fordras för att människor skall vakna? Eller är det bara orcher i deras väljarkår? För – normalsvensken måste väl se och inse hur illa (S) har skadat landet?

    61
  4. Är det någon som kommer ihåg varför Elsa och SD gick skilda vägar? I vart fall borde något annat parti inom Tidöavtalet lägga beslag på denna sakkunniga kvinna, och göra sig nytta av hennes intellekt och kunskaper på lämplig framskjuten post. Eller kanske på hög post inom Vattenfall alt Svenska Kraftnät.

    54

KommenteraAvbryt svar