Vad gör jag i Riksdagen? Elsa Widding.

JOURNALISTIK & POLITIK. Elsa Widding är energiexpert med flera ledande befattningar bakom sig i stora energibolag. Hon verkade bl.a. som expert i Regeringskansliet med ansvar för Vattenfall under den förra borgerliga regeringen. Idag är Elsa Widding partilös efter att ha lämnat Sverigedemokraterna.

Elsa Widding Bild: Klimatupplysningen

Om Elsa Widding på bloggen…

Elsa Widding berättar om sitt riksdagsarbete i höst.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Vad gör jag i Riksdagen? Elsa Widding.

  1. Är Ukraina kriget så svårt att förstå? Fascist Ryssland har anfallit en suverän grannstat utan någon egentlig anledning annat än att de vill återupprätta Sovjetunionen och dess gränser.

    Allt tal om att skydda den rysk talande befolkningen i Ukraina är trams. I hur många länder finns det små eller stora minoritetsbefolkningar som lever tillsammans med majoritetsbefolkningen utan att det förorsakar krig.

    Den fascistiska ryska imperialismen är ett tecken på att det finns ledare som tycker och tror att de har rätt att angripa och införliva andra stater med sin egen.

    1968 års rörelsen protesterade högljutt mot USA imperialismen med all rätt.

    Nu står dessa syltryggar på fascismens sida och det lär bli värre när Kina inleder sitt erövringståg i Asien.

    Som George Orwell sade ”Nästa tids fascism kommer förklädd som anti-fascister”

    Det har nu besannats

    De som förändrade samhället 1968 står nu i tjänst hos Fascist Ryssland.

    ”DESSA NYTTIGA IDIOTER” som Lenin skulle sagt.

    5
    6
  2. Jag hoppas att du lyckas, däremot tror jag inte att dagens politiker är mogna att ta åt sig fakta. Tänk på att de flesta politiker har vuxit upp i sina ungdomspartier, där de fått lära sig prata, och saknar helt en bra utbildning, alltså fakta tar de inte emot. En annan sak ni som klagar på Swebbtv.s hantering av Ukraina så har de rätt. Ukraina har inte en chans att vinna detta krig fastän de får massor av miljarder från Västvärlden. Någon borde mäkla fred, finns ingen som vill. Sedan tycker jag det var uselt av Sd att avskeda Elsa, Tyrone 84

    7
    1
  3. perssonlige är ja det viktigaste jobbet för dig är att granska dessa vindkrafts verk som byggs och har byggts !! det är ju hög tid för en anständig revision ! kostnader bidrag såld energi och osålda energi samt inkomster av den leverans man har ..
    dags att granska underhåll och driftkostnader .. man måste ha matematisk förmåga i förhållande till övriga verksamheter . en intressant aspekt är dessa fonder som kärnkraftverk tvingas att betala till förutom en masa skidåkare? eller montering av sol säller i Lappland och avkastning på dom under vinterhalvåret !

    13
  4. Har inget emot Kent men håller inte med i det fallet. Jag tycker Swebbtv varit verklighetsförankrade och klarsynta de gånger jag lyssnat och tror inte de är putinister. Jag anser att Elsa Widding är en av de viktigare ledamöterna i riksdagen när det gäller att rätta till klimatdebatten, som verkar ha kört i diket för flera år sedan. Jag tror jag har rätt i det men vem vet?

    43
  5. Reglerna bör ändras, lämnar man sitt parti eller blir utesluten från detsamma skall ledamoten avgå och lämna riksdagen. Dagens system gör att det istället blir en stor inkomst med lättförtjänta pengar under upp till fyra år. Även om det är otroligt gött med kulor som rasar in på kontot med noll insats och krav från någon så är det totalt förkastligt.

    18
    29
      • Enkelt att räkna ut, av alla avhoppare och uteslutna från diverse partier de senaste åren så är det väl bara kurdkommunisten Kakkabavi som med utpressning fick något gjort genom att hon lyckades lura sossarna. När du förlorar partiet så har du ingen plattform som utskott, utredningar eller lokalparti som ger sig uppdrag eller ens kräver något deltagande du sitter där eller hemma som en av 351 knapptryckare för att tjäna grova pengar till mandattiden tar slut.

    • Ledamoten sitter på eget mandat. En ledamots främsta avgift är ta tillvara sina väljares intressen framför sina egna och även framför partiets. Hur kan det vara förkastligt?

      Vem menar du skulle ha befogenhet att sparka ledamöter ut ur duman? Putin?

      15
      2
    • Hon har väl inte lierat sig med vissa idioter på Swebbtv. Hon har låtit sig bli intervjuad hos Swebbtv liksom många andra förnuftiga personer som t.ex. Jan Blomgren. Att Swebbtv har en s,k, politisk redaktör som har extrema åsikter har väl ingenting med Elsa eller Swebbtvs övriga intervjupersoner att göra. Swebbtv är den enda möjligheten för icke pk-personer att få komma till tals och sprida sin information eftersom dom är bannlysta från public service och MSM.

      46
    • Om man tycker att Biden, Public Service, DN, Aftonbladet m.m. har helt rätt i den komplicerade Ukrainakrisen då är man åtminstone inte ett rysstroll. Fast verkligheten är betydligt mer komplex än så.

      18
      2

KommenteraAvbryt svar