Fotbollsdomare nedsparkad

IDROTT & INVANDRING. Fotbollsmatchen mellan Los Ché IF och Top FC var stökig redan från början. När domaren gav en av spelarna i Top FC rött kort urartade den. Han blev nedsparkad, ådrog sig en kraftig fraktur i armen och tvingas nu till operation.

Det här var min sista match. Jag kommer aldrig att döma mer. Jag är inte villig att riskera mitt liv, säger domaren.

Fotbollsdomaren Kent blev nedsparkad och misshandlad på planen, av en spelare, mitt under pågående match. I TV4 berättar han att matchen började lugnt men succesivt började bortalaget spela mer och mer brutalt.

En kille gör en fruktansvärt ful grej mot en annan kille i mitten av andra halvlek och jag ska ge honom andra gula kortet. Då springer han mot mig och karatesparkar mig mot bröstet och jag faller till marken. Handleden går av på två ställen.

Kent kände sig ensam och utsatt på planen och fick själv ringa efter polis och ambulans. – Jag var rädd, berättar han och tillägger att hemmalaget till slut hjälpte honom, medan bortalaget gav sig av ganska snabbt efter incidenten.

Spelaren är polisanmäld för misshandel.

-Pettersson tycker att den aktuella spelaren ska dömas för grov misshandel och att laget ska stängas av från all fotboll. Laget, inklusive ledare stack från platsen och tog inget ansvar.

Aktuell trupp för Top FC, division 7, herrar enligt Svensk fotboll

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Fotbollsdomare nedsparkad

  1. Är man dum nog att döma invandrarlag så få man vara glad om man kommer helskinnad ifrån matchen. Borde utgå höga riskpremier för den som vågar döma dessa apor.

  2. Fullt logiskt och förståeligt med de namnen i truppen.

    Om man importerar dysfunktionella idioter så får man också dysfunktionella idioter

    NÄR BÖRJAR VANDEL ANVÄNDAS INOM TIDÖAVTALET? Vi behöver skicka tillbaka de dysfunktionella idioterna som bara vill förstöra och som beter sig som ………!

  3. Fler fritidsgårdar samt högre skatt för de som jobbar och mer bidrag till de som inte vill, är lösningen hälsar SVaMP-partierna

    20

KommenteraAvbryt svar