Förslag om illegala invandrare går vidare

ILLEGAL INVANDRING. Tidöpartierna är nu överens om förslaget om att myndigheter och kommuner ska larma om personer som befinner sig i Sverige olovligen, erfar Sveriges Radio.

Förslaget har fått hård kritik. Bland annat menar lärar- och läkarfacken att det i praktiken innebär att anställda måste ange papperslösa som söker vård eller barn till papperslösa som går i skolan. Enligt Ekots källor har SD och L haft svårt att komma överens. Men nu ska Sverigedemokraterna ha fått sin vilja igenom då utredaren inte ska utesluta några verksamheter från informationsplikten på förhand.

-Pettersson säger att de som har flyktingskäl får asyl, resten ska åka hem eller till något annat land. Allt annat är orimligt. I dag har illegala invandrare rätt till skolgång och viss sjukvård.

Det sägs att utan invandring stannar Sverige, inget kan vara mer felaktigt. Vi hade sjukvård, kunde åka taxi, buss och tåg även före massinvandring. Vi hade dessutom ett mycket större försvar och betydligt lägre skatter än idag och skolan var i världsklass.

Jag tycker det är märkligt att landet fungerar något så när trots invandringen av dysfunktionella från Mena.

Ulf Kristersson, Jimmie Åkesson, Johan Pehrson och Ebba Busch

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Förslag om illegala invandrare går vidare

  1. Vill L att utlänningar som inte uppfyller flyktingkriteriet eller skaffar sig visum till Sverige ska få vara här ändå få de stå för alla kostnader och ta ansvar för dessa utlänningar.
    Vilket innebär till exempel att om en av dem blir dömda för ett brott och ska betala skadestånd ska Liberalerna stå för den kostnaden.

  2. Paradigmskiftet vad gäller massinvandringen var bara en enda stor bluff!!!

    Inflödet fortsätter och Maria Malmner Stenergard (M) ljuger helt öppet om att nu stänger vi ner. VERKLIGHETEN ÄR DET MOTSATTA!

    Och (SD>20%) verkar hålla med för de säger INTE emot!

    Detsamma gäller koranbränningarna. Grupper närstående Fascist Ryssland gör allt de kan för att hindra Sveriges NATO medlemskap och då är koranbränningarna ett redskap.

    (V) går i täten tätt följt av Svenska Freds och Miljörörelsen som sedan länge infiltrerats av den ryska fascismen genom bidrag från Gazprom..

    https://ledarsidorna.se/darfor-driver-iran-fram-hoten-mot-sverige/

    Islamism och fascism är en kombination av ONDSKA, TERROR, ………. som aldrig kommer att skapa goda och fria samhällen.

    Tänk på det 2026!

    8
    1
  3. …märkligt att landet fungerar trots förutvarande och pågående dysfunktionell invandring från Mena…
    …och i år t.o.m. juli månad, har det beviljats uppehållstillstånd som i antal motsvarar ett nytt Skövde eller Nyköping, närmare bestämt 57.917 st. uppehållstillstånd (ukrainare ej medräknade).
    https://www.friatider.se/65000-nya-invandrare-hittills-i-ar

    Afghansk narkotika-missbrukare som saknar svenskt medborgarskap, överföll och försökte våldta kvinna. Påföljd: döms till 140 timmars samhällstjänst och får stanna för evigt i Sverige, trots att åklagaren hade yrkat på utvisning.
    https://www.friatider.se/overfoll-kvinna-doms-till-samhallstjanst-och-far-stanna-i-sverige-evigt

    24
  4. Alla invandrarvurmare ska betala 15% högre skatt som går till de som inte vill ha invandring. Då ska ni få se att den kommer att sjunka drastiskt.

    27
    1
  5. Lärare anmäler om folk olovligen befinner sig på skolan. Nu skall de även anmäla folk som olovligen befinner sig i landet. Varför är enbart det senare angiveri?

    Framförallt kan vi ju inte ha lagar som både säger att folk som befinner sig i landet olovligen skall utvisas och samtidigt säger att de skall ha sjukvård och utbildning. Konsekevens tack! Alla får dra sitt strå till stacken om vi skall upprätthålla rättsstaten och välfärdssamhället, även om det känns jobbigt.

    31
    1
  6. Vem TROR att myndigheter och kommuner verkl kommer att anmäla om de ”ser” ngt illegalt..

    Knappast, med så många röda tomtar i samhällets alla nivåer.
    DET kommer icke att hända.

    Blå dunster från det blå partiet.

    29
    1
  7. Mycket snack o lite verkstad, vad hjälper det att slänga ut några när importen bara fortsätter, året är bara halvgått och vi är uppe i över 60 000?
    Är det tidö pertierna som styr Sverige eller är det globalisterna som bestämmer hur många som sks välla in i landet????? Det börjar att bli patetiskt att bara snacka!

    Media har inte tid o lust att hålla koll, dom bara tjatar om Donald Trump från morgon till kväll!

    46
      • Folks….

        Inte bra alls?

        Men?

        Över en miljon katter saknas i Jordbruksverkets register, berättar TV4 Nyheterna. Detta är ett brott mot lagen som infördes vid årsskiftet, och som slår fast att alla katter som är yngre än 15 år ska vara id-märkta och registrerade. Drygt 260 000 av Sveriges 1,4 miljoner katter har anmälts till registret.4 mars 2023

        Sen hönsen…

        Sen …..fågelräkningen.

        Sen …..allt annat men inte folk, finns ingen prio där, förutom utredning som vanligt, långbänk, you name it..

        16

KommenteraAvbryt svar