Hassanain Sadoun, 21, skjuter vem som helst, var som helst

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Hassanain Sadoun, 21, skriven i Osby, Skåne, men hemmahörande i Indonesien, erbjöd sig att skjuta ”vartsomhelst och vemsomhelst”. Sadoun fick ett uppdrag och i våras sköt han flera skott mot en lägenhetsdörr i Farsta, dömdes nyligen till åtta år och åtta månaders fängelse för försök till mord tillsammans med gängmannen Haben Negassi, 29.

Hassanain Sadoun Foto: Polisen

Som 16-åring dömdes Sadoun till sluten ungdomsvård för ett tortyrliknande förnedringsrån i Malmö. På ett utdraget och tortyrliknande sätt rånades och misshandlades två svenska pojkar vid gallerian Emporia i Malmö. Gärningsmännen var invandrare som stolt filmade sina brott. Bloggen skrev om rånet i juli 2018.

Den 23 juli 2018 skrev bloggen att det är ytterst ovanligt att 15-åringar häktas, men åklagaren motiverar häktningen med att det rör sig om synnerligen grov brottslighet. Två 15-åriga pojkar knivhotades, rånades, misshandlades, förnedrades och mordhotades av tre ungdomar. En av de misstänkta gärningspersonerna är Hassanain, trots sin ringa ålder har han varit misstänkt för flera grova brott – samma gäller den medmisstänkte 14-åringen.

Hassanain Sadouns pistol Foto Polisen

-Pettersson säger att om samhället gett motborgare herr Hassanain Sadoun och Haben Negassi ett rejält straff från början hade hade Sveriges hederliga medborgare sluppit en hel del lidande och kostnader.

Haben Negassi, 29, förekommer i drygt 20 avsnitt i belastningsregistret. Foto: Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Hassanain Sadoun, 21, skjuter vem som helst, var som helst

 1. Det svenska rättssystemets oförmåga blottläggs återigen.

  På Gran Canaria våldtog fyra afrikaner en vit kvinna. Straffen blev mellan 30-40 år.

  DET ÄR STRAFF DET!!!

  Som grädde på moset i Sverige har vi en Justitiekansler som frikostigt delar ut pengar till kriminella som genom ruttna advokater och mesiga nämndemän och domare kommer undan straff då bevisningen inte anses tillräcklig även om DNA finns med i bevisningen.

  VEM TROR PÅ FULLT ALLVAR ATT DETTA ÄR VÄGEN TILL FRAMGÅNG MOT DE KRIMINELLA UTLÄNNINGARNA???

  2026 hoppas jag det finns ett nytt politiskt alternativ som menar allvar och som inte bara pratar

  43
  1
 2. Vi måste börja kunna återkalla medborgarskap som getts till utlänningar och därefter skicka hem dem om de döms till fängelse eller motsvarande fängelsestraff.

  39
  1
 3. Det pågår INGET KRIG i Indonesien, så hur i glödheta har Migrationsverket kommit på att han ska ha rätt att vistas i Sverige? Ska det bli någon slags ordning på svensk migrations- och asylpolitik, så måste de ske STORSTÄDNING på Migrationsverket.

  43
  • Alla verkar ju få asyl i Sverige för alltid. Och får de inte det blir de kvar i alla fall. Vi kan avveckla försvaret för Sverige har uppenbarligen ingen egentlig gräns. Enklaste sätter för en fiende att invadera Sverige är att åka hit reguljärt och sedan stanna. Vapen behövs inte, det köper man på plats vid närmaste förortstorg. Sedan ör det bara att ta för sig.

   28

Kommentera