Hassanain, 15, häktad för brutalt och förnedrande rån i Malmö

BROTTSLIGHET. Det är ytterst ovanligt att 15-åringar häktas, men åklagaren motiverar häktningen med att det rör sig om synnerligen grov brottslighet. Två 15-åriga pojkar knivhotades, rånades, misshandlades, förnedrades och mordhotades av tre ungdomar. En av de misstänkta gärningspersonerna är Hassanain, trots sin ringa ålder har han varit misstänkt för flera grova brott – samma gäller den medmisstänkte 14-åringen.

Malmö tingsrätt Målnr: B 6706-18

TIDIGARE 20118-07-26. 15-åringar förnedrades och misshandlades i flera timmar i Malmö

BROTTSLIGHET. I måndags blev två 15-åriga pojkar misshandlade, rånade och förnedrade i Malmö. En 15 och en 14-åring har greps. 15-åringen är anhållen medan 14-åringen är för ung för att anhållas.

Mats Attin, inre befäl vid Malmöpolisen, säger att brottsoffren utsatts för en mycket förnedrande behandling.
– Vi som varit med länge tänkte ”vad fan är detta, detta finns ju inte”, säger Attin.

De båda rånarna filmade när de förnedrade offren, mobilfilmer som nu används som bevis mot dem själva. Poliskällor beskriver materialet som vedervärdigt.

Det var i måndags kväll som polisen fick kännedom om händelsen på Emporia. Två pojkar, 15 år gamla, hade tagit sig till akuten efter att ha varit i andra ungdomars våld i flera timmar.

Pojkarna som är från Svedala ska ha blivit slagna, rånade och förnedrade. Det hela började när tre andra ungdomar, två pojkar och en flicka, sökte kontakt med 15-åringarna på andra våningsplanet på köpcentret Emporia. Enligt anmälan blev pojkarna knivhotade och förda till ett garage i närheten – där de blev misshandlade. Båda pojkarna ska ha behövt vård efteråt.

Misshandeln ska sedan ha fortsatt på olika sätt i över tre timmar. Sydsvenskan skriver att allting avslutades med att 15-åringarna hotades med att bli ihjälskjutna om de larmade polis. Innan de lämnade platsen tvingades de räkna till 900. Händelsen förbryllar nu Malmöpolisen som kallar det inträffade för “vidrigt”.

– Det de har utsatts för är väldigt förnedrande behandling. Vi som varit med länge tänkte ”vad fan är detta, detta finns ju inte”, säger Mats Attin, inre befäl vid Malmöpolisen.

Pojkarna ska, innan de blev lämnade, ha tvingats handla åt de andra ungdomarna på en Ica-butik på Lindeborg. Där tvingades de också ta ut pengar till gärningsmännen innan de togs med till en förskolegård där förnedringen fortsatte.

Själva rånet ska enligt polisen inte vara huvudsaken – gärningspersonerna har verkat mer intresserade av själva förnedringen av 15-åringarna. 

– Detta är så utstuderat under lång tid. Så det är riktigt hänsynslöst. Man har sett dem som lätta offer att dominera under lång tid, plågat dem. Det är riktigt vidrigt, säger Mats Attin till Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg.

-Pettersson säger att ursprungsbefolkningen ska vara försiktiga i det socialdemokratiska kalifatet Malmö…

Stöd bloggen…

15 thoughts on “Hassanain, 15, häktad för brutalt och förnedrande rån i Malmö

 1. Mia ! Ge mig en enda anledning till varför mina skatte pengar ska gå till dessa as ???

 2. Är det säkert att denna pensionsräddare är skyldig, är det ingen elak högerextremist som ligger bakom ?

  • Går trögt för Molgan men när SD får politiskt inflytande vilket partiet väl får efter valet i September så kommer straffen naturligtvis bli kännbara, eller ?

 3. Annars är “vibben” att vi fått in ett gäng marokanska (algeriska?) “ensamkommande” barn med berberursprung? De är inte sällan så spentsliga och småväxta att de kan gå för att vara “barn”, men i verkligheten är de 25-45 år. De är här för att leva “livet” (knark, sex)!

 4. Dessa grova brottslingar har ju till punkt och pricka följt sin lärobok i mördande ( koranen ) och sina föräldrars uppmaningar till att göra just detta så inom islam hyllas dom säkert för sina illgärningar.

 5. Genom häktningsframställan har grävarna på Flashback lokaliserat MGM till en villa i Osby som på Ratsit benämns “lägenhet”. På adressen finns en Muntsar, 47, som enligt folkbokföring har ett förnamn som överensstämmer med MGM:s efternamn. Bokföringsmiss? Det finns en Sura, 35, ett förnam som bärs av 111 kvinnor och 1 man i Sverige samt en Yasir, 21, med c/o-adress. Samtliga har MENA-efternamn.

 6. Vi har också en regering som är totalt ointresserad av hur
  Svenska ungdomar blir skändade av dessa individer, dels
  genom urlöjliga straff samt bortförklaringar om hur svårt dessa
  sadister haft det, dom som blir drabbade skiter dom styrande i.

  Tycker att Svenska folket ska belöna denna regering med att
  inte ge dem sin röst i septembervalet, själv blir jag jätteförvånad
  ifall S når över 15 %, det har dom verkligen inte förtjänat!

 7. Smarthet är inte dessa primaters största tillgång, dumhet och
  ren jävla lej het är däremot signum för dessa individer,
  långvarig inavel med kusingifte är säkert en bidragande orsak
  slappa ointresserade föräldrar en annan. Det är bättre att
  gå och slappa på stan än att se efter och uppfostra ynglet.

Kommentera