Terrorhot mot Svenska kyrkan

ISLAM. På grund av muslimska terrorhot mot kyrkor i Sverige har kyrkan i Mönsterås nu satt in väktare som kontrollerar besökarnas väskor vid stora sammankomster. – Jag har ingen anledning att inte ta det på fullaste allvar, säger Magnus Johansson, kyrkoherde i Mönsterås, rapporterar Sveriges Radio.

Anas Kiwan och Ahmad Kiwan

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, varnar för svenska kyrkor “Samtliga kyrkor i Sverige måste förbereda sig på attentat”.

Bakgrunden är att två bröder, syriska medborgare, den ene, 28 år, som greps redan i slutet april i Hamburg, den andre, 24 år i en mindre stad i Bayern lite senare.

De båda bröderna planerade ett terrordåd mot en kyrka i Sverige, enligt åklagarämbetet skulle ett möjligt motiv för bröderna kunna ha varit koranbränningarna som genomförts i Sverige.

Syriska terrorbröder köpte kemikalier till bomb

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Terrorhot mot Svenska kyrkan

 1. Svenska kyrkans potentater, har tramsat med muslimer, under ett antal år.
  Det kanske är dax att redusera både gullandet och kyrkobyggnader?
  Vakna upp svenska folk.
  Gå ur den människofientliga svenska kyrkan!

  33
  1
  • Dissidenten, att gå ur Svenska kyrkan är detsamma som att lämna makten till andra. Rösta i stället.

   Röstdeltagandet i Kyrkovalen är så lågt så det behövs inte så många för att göra skillnad.

   13
   2
   • Tvärtom, tvärtom. På med bombbältet och spräng skiten i luften

    2
    2
   • Må så vara Pettersson, men personligen vill jag se att den självgoda högen av muslimkramande, vänsterblivna präster blir arbetslösa. Vi lever i 2000-talet, och bör lämna ”walkover”, till både gudar, tomtar och andra ”hittepå” varelser.

    5
    1

Kommentera